ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ξυλοδαρμό νοσηλεύτριας από τον διοικητή του νοσοκομείου καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο Κιλκίς!

Μετά τους ψύλλους, τα φίδια, τα ποντίκια και τα ταβάνια που πέφτουν στο κεφάλι των ασθενών στο νοσοκομείο Κιλκίς ένα νέο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς ο Διοικητής του νοσοκομείου συνελήφθη χθες από την Αστυνομία με την αυτόφωρη διαδικασία και πέρασε πέντε ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς γιατί χειροδίκησε κατά υπαλλήλου.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι χθες το μεσημέρι ο υπάλληλος της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας με σοβαρά προβλήματα υγείας διαπιστωμένα από ΚΕΠΑ πήγε στο γραφείο του Διοικητή και ζήτησε ραντεβού από την Γραμματέα του για να θέσει ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή αντιμετώπισή της. Πριν μία εβδομάδα είχε επισκεφθεί και τον Αν. Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και έθεσε τα προβλήματα που την απασχολούν.

Ο Αν. Διοικητής της ΥΠΕ υποσχέθηκε την παρέμβασή του στον Διοικητή του Νοσοκομείου κάτι που προφανώς έκανε. Αυτό εκνεύρισε τον Διοικητή του Νοσοκομείου υποστηρίζουν οι εργαζομένοι. Και συνεχίζουν: Ο Διοικητής άκουσε την συνομιλία της υπαλλήλου με τη Γραμματέα του για το ραντεβού που ζητούσε αφού ήταν στην πόρτα του γραφείου του και αναίτια επιτέθηκε στην υπάλληλο.

Την έσπρωχνε βίαια και χειροδίκησε εναντίον της. Η υπάλληλο υποβασταζόμενη επισκέφθηκε τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου. Οι ιατροί διαπίστωσαν τον τραυματισμό της (χειροδικία, κάκωση ώμου). Μάλιστα της χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 3 ημερών.

Υποβλήθηκε μήνυση στον Διοικητή από την υπάλληλο και ο Διοικητής συνελήφθη και κρατήθηκε 5 ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου από την πρώτη στιγμή συμπαραστάθηκε στην υπάλληλο και σήμερα θα καταθέσει αναφορά στον Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο! Πέφτουν ταβάνια στα κεφάλια ασθενών και προσωπικού στο νοσοκομείο Κιλκίς! Ανάστατοι οι εργαζόμενοι

Απίστευτο: Ψύλλοι στο νοσοκομείο Κιλκίς! Στο πόδι οι εργαζόμενοι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button