Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Οδηγίες για… καυτό σεξ δια χειρός επιστημόνων!

Υπάρχουν ορισμένα σεξ τρικ δια χειρός επιστημόνων τα οποία υπόσχονται να βάλουν φωτιά στην κρεβατοκάμαρά σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε βήμα- βήμα τις οδηγίες των ειδικών!

Ο έρωτας περνάει από την κουζίνα

Η Lynn Edlen-Nezin, Ph.D, συγγραφέας του βιβλίου «Great Food, Great Sex» υποστηρίζει αυτό που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι. Για αυτό πριν από τις ερωτικές σας περιπτύξεις φροντίστε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με το έτερο ήμισυ.

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα

Ο ερευνητής Ian Kerner, Ph.D από το πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ σε σχετική μελέτη που πραγματοποίησε ανακάλυψε ότι μια γυναίκα έρχεται σε σεξουαλική κορύφωση όταν νιώθει άνετα. Τι άλλο καλύτερο από το να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για χαλάρωση.

Το μαρτύριο της σταγόνας

Ο Andrea Kuszewski ψυχοθεραπευτής από το πανεπιστήμιο της Βοστώνης, σε σχετική μελάτη που δημοσίευσε υποστηρίζει ότι η ντοπαμίνη η οποία είναι απαραίτητη στην ανάπτυξη της ερωτικής ορμής απελευθερώνεται όταν ο ένας από τους δυο συντρόφους δεν είναι αποκαλυπτικός.

Sexting

Οι ειδικοί Debra Goldstein και Olivia Baniuszewicz συνιστούν στο βιβλίο τους Flirtexting: How to Text Your Way into his Heart τα ζευγάρια να ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα με περιεχόμενο και πάθος αφού κάτι τέτοιο εκτοξεύουν την λίμπιντο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button