Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Οι δικαιολογίες των ανδρών για να πουν «όχι» στο σεξ λόγω μπάλας!

Οι αγώνες ποδοσφαίρου είναι τόσο συναρπαστικοί για τους άντρες, ώστε αρκετοί από αυτούς να μην ανταλλάσσουν την μπάλα με τίποτα, ούτε καν στην προοπτική για… σεξ με πολλές υποσχέσεις.

Έρευνα που έγινε από γνωστή εταιρεία προφυλακτικών απέδειξε ότι, παρά την κοινή αντίληψη που θέλει ένας άνδρας σπανίως να απορρίπτει την ευκαιρία να κάνει σεξ, το 40% παραδέχεται ότι θα πει “όχι” στην σύντροφό του, όταν εκείνη του πει να κάνουν σεξ και θα προτιμήσει πρώτα να δει τον αγώνα ποδοσφαίρου.

Μα ακόμα κι αν “υποκύψουν” στις σεξουαλικές ορμές της συντρόφου τους, οι άνδρες, σε ποσοστό 42%, θα προσπαθήσουν να… “τελειώσουν γρήγορα με το σεξ”, για να πάνε μετά να δουν τον αγώνα με την ησυχία τους!

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ… Το 37% των ανδρών είπε ότι θα δεχόταν να “ενδώσει” στις σεξουαλικές ορέξεις της συντρόφου του, αρκεί εκείνη να μην έχει πρόβλημα με το να παίζει ο αγώνας στην τηλεόραση, ώστε να τον κοιτάνε στα κλεφτά και να ακούνε την εξέλιξή του!!!

Στο μεταξύ άλλες δικαιολογίες που προβάλλουν οι άνδρες είναι, “με πονάει η μέση μου”, “είμαι πολύ κουρασμένος”, “έχω πονοκέφαλο” και “δούλευα μέχρι αργά”.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Bevan Lewis, διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας ανέφερε: “Υπάρχει ένα στερεότυπο ότι οι γυναίκες βρίσκουν πιο συχνά δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ, αλλά σύμφωνα με αυτές τις στατιστικές όταν ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη ενός αγώνα, οι δικαιολογίες αλλάζουν πλευρά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Σχετικά Άρθρα

Back to top button