Ειδήσεις Υγείας

Οι θεραπευτικές λύσεις της Sanofi έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ζωής των ασθενών

Για περισσότερα από 25 χρόνια η Sanofi παρέχει καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις, που έχουν δώσει τη δυνατότητα σε πάνω από 4 εκατομμύρια ασθενείς από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή τους.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Jn0jfNoKv6c&feature=youtu.be

Καθόλου τυχαίο αφού στην φαρμακευτική της φαρέτρα περιέχονται καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις τόσο για την αντιμετώπιση διαφόρων χρόνιων παθήσεων, όπως είναι η πολλαπλή σκλήρυνση και ο σακχαρώδης διαβήτης, όσο και για απλές παθήσεις, όπως το κρυολόγημα και οι γαστρεντερικές διαταραχές!

 

 

 

 

 

 

 

Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι της, προσπαθούν άοκνα μέρα και νύχτα να μετατρέπουν την επιστημονική καινοτομία σε θεραπευτικές λύσεις με μοναδικό σκοπό οι πάσχοντες να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους…

 

 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα η Sanofi βρίσκεται δίπλα στους ασθενείς και τις οικογένειές τους που πάσχουν από πολλαπλή σκλήρυνση αναπτύσσοντας καινοτόμες θεραπείες που «φρενάρουν» την εξέλιξη της νόσου και βελτιώνουν τις ζωές τους.

 

 

 

 

 

 

 

Με αντίστοιχες καινοτόμες θεραπείες, η Sanofi, για περισσότερα από 90 χρόνια, καινοτομεί αναπτύσσοντας αποτελεσματικές θεραπείες, ενημερωτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα για μία πιο υγιή και παραγωγική ζωή των πασχόντων από διαβήτη.

Πιστή στις αρχές αυτές, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη και να μην συνεισφέρει και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των χρόνιων παθήσεων.

 

 

 

 

 

 

Έτσι καθημερινά στηρίζει 1 εκατομμύριο ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, προσφέροντας αποτελεσματικές θεραπείες για την υπέρταση, τη δυσλιπιδαιμία και άλλα καρδιαγγειακά νοσήματα, ώστε να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους.

Αντίστοιχα στηρίζει θεραπευτικά με αποχρεμπτικά και αντιβηχικά και όσους πάσχουν από απλές παθήσεις όπως είναι ένα κρυολόγημα, το οποίο επηρεάζει το 86% του πληθυσμού, σύμφωνα με στοιχεία μελέτης που δημοσιεύθηκε στο Lancet.

Άλλωστε οι ενήλικες υποφέρουν δυο έως τέσσερις φορές το χρόνο, ενώ τα παιδιά έως και δέκα φορές.

Την ίδια στιγμή η Sanofi προσφέρει θεραπείες ανακούφισης σε έναν στους πέντε συμπολίτες μας, που υποφέρουν από γαστρεντερικές διαταραχές, βάσει στοιχείων του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής.

 

 

 

 

 

 

 

Στη φαρέτρα της περιλαμβάνει εξειδικευμένες λύσεις και για τη δυσκοιλιότητα, τη δυσπεψία τον κοιλιακό πόνο, ώστε οι πάσχοντες να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή.

Προκλήσεις υγείας

Όσο το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται τόσο παρουσιάζονται και νέες προκλήσεις υγείας. Και για το λόγο αυτό η Sanofi συνεχίζει να αναπτύσσει καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις για προκλήσεις υγείας επενδύοντας 6 δισ. ευρώ ετησίως, έως το 2020, για Έρευνα και Ανάπτυξη.

 

 

 

 

 

 

 

Ενδεικτικά στον τομέα της ανοσολογίας και της φλεγμονής επικεντρώνεται στην ανακάλυψη και ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων υγειονομικής περίθαλψης σε ασθένειες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, καθώς και οι χρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες όπως το άσθμα και η ατοπική δερματίτιδα. Στόχος της Sanofi είναι η Ενδυνάμωση της Ζωής στις 100 χώρες που δραστηριοποιείται.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button