Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Οι πέντε απαγορευμένες τροφές πριν το σεξ!

Μπορεί λοιπόν η χημεία, το πάθος, ο έρωτας και η φαντασία να είναι τα βασικότερα «συστατικά» για μια καλή ερωτική ζωή αλλά και η διατροφή φαίνεται ότι παίζει σημ,δεν είναι καίριας σημασίας!

Ποια φαγητά όμως είναι απαγορευτικά αν σκοπεύετε να κάνετε σεξ;

Τηγανητές πατάτες

Αν και ελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν, καλό είναι πριν τις ερωτικές σας συνευρέσεις να τις αποφεύγετε. Και αυτό γιατί το αγαπημένο αυτό φαγητό είναι υπερβολικά επεξεργασμένο, με συνέπεια όσοι να τις καταναλώνουν να νιώθουν αμέσως πολύ γρήγορα κούραση.

Yποκατάστατα ζάχαρης

Ορισμένα υποκατάστατα ζάχαρης προκαλούν φούσκωμα στην κοιλιά αφού περιέχουν συστατικά που εμποδίζουν την διαδικασία της χώνεψης.

Κρέας

Η υπερβολική κατανάλωση κρέατος -και γενικότερα των τροφών που είναι πλούσιες σε λίπη- μειώνουν την ερωτική επιθυμία ενώ μακροπρόθεσμα είναι πιθανό να εντείνουν την ανικανότητα και να οδηγήσουν σε προβλήματα του αναπαραγωγικού συστήματος.

Mπρόκολο ή κουνουπίδι

Μπορεί το μπρόκολο ή κουνουπίδι να ενδείκνυται για δίαιτα αλλά μην τα καταναλώνετε πριν το σεξ.

Γλυκόριζα

Θεωρείται μια από τις θρεπτικότερες τροφές για τον οργανισμό, με τους διατροφολόγους να την προτείνουν ανεπιφύλακτα, όμως η τροφή αυτή μειώνει κατά πολύ την ορμόνη του έρωτα που δεν είναι άλλη από την τεστοστερόνη!

Ένα ποτηράκι παραπάνω

Παν μέτρον άριστον ισχύει και στην περίπτωση της κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών. Ένα η δυο  ποτηράκια χαλαρώνουν και ανεβάζουν την διάθεση για σεξ αλλά μην το παρακάνετε .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιες είναι οι… top δυσκολίες των ανδρών στο σεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button