Σέξ

Οι παντρεμένες είναι ”μανούλες” στο σεξ-Τι έδειξε έρευνα!

Καλύτερο σεξ κάνουν οι παντρεμένες άνω των 40 ετών σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Telegraph.
Αναλυτικότερα, το 81% του δείγματος δηλώνει πιο περιπετειώδης στη δεκαετία των 20 ωστόσο αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια του σεξ έχει το 63%. Επιπλέον, η σεξουαλική ζωή των γυναικών βελτιώνεται όταν τα παιδιά της οικογένειας φύγουν από το σπίτι.
Το 60% των γυναικών με παιδιά άνω των 18 που έχουν φύγει από το σπίτι δηλώνει ότι έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές από την περίοδο που ζούσαν όλοι μαζί.
Αντίθετα, το 91% με απογόνους κάτω των δέκα χρόνων υποστηρίζουν πως η σεξουαλική ζωή έχει την κατάληξη του… Τιτανικού, δηλαδή ναυάγησε.
«Η πραγματική σεξουαλική περιπέτεια ξεκινά όταν τα παιδιά φύγουν από το σπίτι και οι γυναίκες αποκτούν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους. Μάλιστα, απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ από ότι στο παρελθόν.
Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα πως οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή,δηλώνει ο Nicola Down, επικεφαλής της έρευνας, προσθέτοντας ότι είναι λυπηρό που 8 στις 10 γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θετική εικόνα για μεσήλικες όταν στην πραγματικότητα απολαμβάνουν το σεξ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button