ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Οι 41.175 νοσηλευτές όλης της χώρας μία αγκαλιά κατά του κορονοϊού- Το συγκινητικό Πασχαλινό μήνυμα (VIDEO)

Αρχική > Άρθρα > Οι 41.175 νοσηλευτές όλης της χώρας μία αγκαλιά κατά του κορονοϊού- Το συγκινητικό Πασχαλινό μήνυμα (VIDEO)

Σύσσωμο το σώμα των Νοσηλευτών της χώρας μας που παλεύει καθημερινά με τον αόρατο εχθρό μέσα στα νοσοκομεία, στέλνει μήνυμα ελπίδας και αγάπης μέσα στο Πάσχα. Ένα μήνυμα προς όλους τους πολίτες προκειμένου να προστατευθούν ειδικά τις γιορτινές ημέρες, ώστε να μπορούν οι υγειονομικοί να κάνουν σωστά το έργο τους στα νοσοκομεία.

Οι νοσηλευτές της ΕΝΕ

Άλλωστε οι νοσηλευτές απεδείχθησαν μέσα στην υγειονομική κρίση ότι παλεύουν ανιδιοτελώς απέναντι στην πανδημία COVID – 19. Είναι εξάλλου εκείνοι που περνούν τις περισσότερες ώρες κοντά στους νοσηλευόμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν κανέναν δικό τους άνθρωπο. Είναι εκείνοι που τους κρατούν το χέρι, ή τους κάνουν νοήματα αγάπης πίσω από τις μάσκες και τις ειδικές στολές.

Οι νοσηλευτές της ΕΝΕ

Στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας όλων των νοσηλευτών και νοσηλευτριών με τους πολίτες, δημιουργήθηκε ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό βίντεο- με πρωτοβουλία της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ)- με μηνύματα δια στόματος των ίδιων των πρωταγωνιστών.

Οι Νοσηλευτές από όλη τη χώρα, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, τα οποία απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, ώστε να τους ευχαριστήσουν για τη συμπαράσταση και την αναγνώριση του Νοσηλευτικού έργου και κατόπιν για να τους ενδυναμώσουν περισσότερο, ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε την πανδημία.

Κεντρικό σύνθημα της ΕΝΕ αλλά και των 41.175 μελών της, «Λυγίζουμε ΕΜΕΙΣ για να μην σπάσουν οι ΑΛΛΟΙ», όσες φορές χρειαστεί… Στο video συμμετέχουν πάνω από 65 νοσηλευτές από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη, που θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα στους Έλληνες που ζουν σε καραντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button