Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Οι top λόγοι που «σκοτώνουν» τη διάθεση για σεξ!

Οι επιστήμονες κατέγραψαν και άλλους λόγους που ευθύνονται για την πεσμένη διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις με το έτερο ήμισυ.

Κάπνισμα

τσιγάρα κάπνισμα

 

 

 

 

 

 

 

Μελέτη Αμερικανών επιστημόνων που δημοσιεύθηκε στο βρετανικό περιοδικό ουρολογίας «British Journal of Urology International», έδειξε ότι οι μακρόχρονοι καπνιστές έχουν διπλάσια πιθανότητα να εμφανίσουν σεξουαλική ανικανότητα σε σχέση με τους μη καπνιστές.

Χρήση αντικαταθλιπτικών

ΧΑΠΙΑ

Η λήψη ορισμένων αντικαταθλιπτικών φαρμάκων μπορούν να μειώσουν τη λίμπιντο και να προκαλέσουν σεξουαλικές διαταραχές και στα δυο φύλα.

Ωστόσο αναφέρουν οι ειδικοί αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάμε τη φαρμακευτική αγωγή που προφανώς έχει χορηγηθεί για κάποιο ιατρικό λόγο, αλλά ότι σε συνεννόηση με τον γιατρό που μας παρακολουθεί προσπαθούμε να βρούμε μία λύση.

Πολλά ποτά

αλκοολ

 

 

 

 

 

Μελέτη η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «TheJournalofSexualMedicine» κατέστησε σαφές, ότι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στις γυναίκες καταστέλλει την ερωτική επιθυμία, ενώ στους άντρες μπορεί να εμποδίσει τη στύση. Για το λόγο αυτό οι ειδικοί συνιστούν στις γυναίκες να μην υπερβαίνουν τα 1-2 ποτά την ημέρα και στους άντρες τα 2-3.

Μήπως τρώτε πολύ ζάχαρη;

%ce%b6%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b7

 

 

 

 

 

Η ζάχαρη επηρεάζει σημαντικά την ερωτική διάθεση Όπως αναφέρουν νέες μελέτες η αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης έχει αρνητική αντίδραση στο σεξ αφού μπορεί να καταστρέψει τα επίπεδα της τεστοστερόνης και να εξαντλήσει τα αποθέματα ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Δείτε τι «δυναμώνει» το σπέρμα!

Πέντε λόγοι υγείας για να παίρνετε προφυλάξεις στο σεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button