Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Οι top φαντασιώσεις των ανδρών όταν αυτοϊκανοποιούνται! Έρευνα

Άπλετο φως σε όσα φαντασιώνονται οι άνδρες όταν κάνουν παιχνίδι μόνοι ρίχνει μια νέα έρευνα. Αναλυτικότερα μελέτη που διεξήχθη στον Καναδά και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine αποκάλυψε τι φαντασιώνονται οι άνδρες την ώρα που αυτοϊκανοποιούνται.

Όπως αναφέρουν οι ερευνητές της μελέτης πολλοί άνδρες πλάθουν διάφορα σενάρια που δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στα οποία πρωταγωνιστές είναι πρόσωπα που γνωρίζουν και ενδόμυχα θα ήθελαν να συνευρεθούν ερωτικά.

Όμως, ποια είναι τα σενάρια που φτιάχνουν με το μυαλό τους προκειμένου να (αυτο)ικανοποιηθούν;

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας ένα ποσοστό που αγγίζει το 64% φαντασιώνεται ότι ένα γνωστό πρόσωπο αγγίζει τα γενετικά του όργανα. Επίσης το 48% σκέφτεται ότι κάνει σεξ με ένα άγνωστο πρόσωπο, σε δημόσιο χώρο.

Από τους συμμετέχοντες στην έρευνα το 52%  δήλωσε ότι φαντασιώνεται να έχει σχέση με μια γυναίκα «με πολύ μικρό στήθος»

Ένα ποσοστό που φτάνει το 30% έχει στο μυαλό του εκείνη την ώρα πως αναγκάζεται να κάνει σεξ ενώ το 28% σκέφτεται ότι κάνει σεξ με ένα μη-σεξουαλικό αντικείμενο.

Βέβαια από τις φαντασιώσεις των ανδρών δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διάσημες σελέμπριτι που τις έχουν στην άκρη του μυαλού τους, όταν πρέπει κάτι να σκεφτούν για να ξεσηκωθούν ερωτικά.

Πάντως από τους συμμετέχοντες ένα μικρό ποσοστό ανέφερε πως όταν, επιδίδεται στο ατομικό παιχνίδι σκέφτεται τις πρώην.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοϊκανοποίηση: Βλάπτει ή ωφελεί και σε ποια συχνότητα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button