ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ομάδα ελέγχου του έργου στο υπουργείο Υγείας! Πως θα παρακολουθείται

Με μία ομάδα ελέγχου θα παρακολουθεί ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την εύρυθμη λειτουργία του κυβερνητικού μηχανισμού και του κυβερνητικού έργου και στο υπουργείο Υγείας.

Άλλωστε ήδη έχει τοποθετηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο έμπειρος τεχνοκράτης Άκης Σκέρτσος ο οποίος θα αναλάβει ρόλο υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργό, με αρμοδιότητα τον συντονισμό του έργου της νέας κυβέρνησης.

Αντίστοιχα μία ομάδα η οποία θα ενημερώνει άμεσα το Μέγαρο Μαξίμου, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, θα αξιολογεί την πορεία του έργου στην Υγεία, ώστε όλα να πάνε με βάση το σχέδιο που έχει καταρτισθεί.

Δεν θεωρείται τυχαία πάντως η τοποθέτηση του εξωκοινοβουλευτικού Βασίλη Κοντοζαμάνη στη θέση του υφυπουργού Υγείας, ο οποίος είναι έμπειρος στο χώρο της Υγείας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά, όπως λένε καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr, και θα μπορέσει να προωθήσει τις τεχνικές λεπτομέρειες των αλλαγών στο ΕΣΥ, στον ΕΟΠΥΥ, στα φάρμακα, ενώ θα συμβάλει και στη συνεργασία του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα.

Βέβαια τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για το δίδυμο των …Βασίληδων στο υπουργείο Υγείας, καθώς τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά. Διαβάστε ΕΔΩ τα βασικά προβλήματα: «Όλα τα αγκάθια του νέου υπουργού Υγείας! Τι θα αντιμετωπίσει»

Να σημειωθεί ότι ήδη Κικίλιας και Κοντοζαμάνης έχουν φθάσει με συγκεκριμένη ατζέντα αλλαγών στην οδό Αριστοτέλους η οποία θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται ήδη από τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΟΠΥΥ: Τι σχεδιάζει να αλλάξει η ΝΔ! Όλες οι πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button