Επιχειρηματικά Νέα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ: Νέα Συνεργασία με την ΑΤΕ Ασφαλιστική

Ειδικότερα ο Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ διευρύνει τη συνεργασία του με την ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και στον τομέα της θεραπείας.

Η διευρυμένη σύμβαση συνεργασίας ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ – «ΑΤΕ Ασφαλιστική» προβλέπει για τους ασφαλισμένους της ασφαλιστικής εταιρείας, υπηρεσίες ποιότητας τόσο σε θεραπευτικό όσο και σε διαγνωστικό επίπεδο, με τη διασφάλιση του ανώτερου ISO.

Ειδικότερα οι ασφαλισμένοι της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ απολαμβάνουν:

Διαγνωστικές εξετάσεις με τεχνολογία αιχμής για όλες τις κατηγορίες, σε υποδομές όπου, η απεικόνιση γίνεται στα πλέον σύγχρονα μηχανήματα με τεχνολογία αιχμής, όπως:

MRI μαγνητικοί τομογράφοι “Skyra” ισχύος 3Τesla, αξονικοί τομογράφοι “Definition Flash” 256 τομών διπλής λυχνίας με μειωμένη ακτινοβολία έως και 80%, συγκρότημα μοριακής απεικόνισης PET-CT, το μοναδικό 5ης γενιάς στην Ελλάδα, ενώ όλες οι υπόλοιπες απεικονιστικές και εργαστηριακές εξετάσεις γίνονται σε 18 πλήρη τμήματα, μεταξύ των οποίων: μικροβιολογικό, βιοχημικό, μαστογραφίας, υπερήχων.

Καινοτόμες Θεραπείες στην Ειδική Παθολογική Κλινική ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ για:

Ακτινοχειρουργική με το υπερσύγχρονο σύστημα CYBERKNIFE:αναίμακτη ρομποτική στερεοτακτική ακτινοχειρουργική, στο μοναδικό συγκρότημα στην Ελλάδα, της Accuray (ΗΠΑ),

Ακτινοθεραπείες: I.M.R.T., I.G.R.T 3D, κλασσική, στον γραμμικό επιταχυντή, καθοδηγούμενης ελικοειδούς ακτινοθεραπείας διαμορφούμενης έντασης με ενσωματωμένο αξονικό τομογράφο, του μοναδικού στην Ελλάδα συγκροτήματος TOMOTHERAPY, επίσης της Accuray (ΗΠΑ).

Θεραπεία με χορήγηση ιωδίου Ι131, διαμονή σε πολυτελή εξωτερικά δωμάτια γ΄ορόφου, με θέα, ανέσεις και παροχές VIP.

Σχετικά με τη συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ κ.Φίλιππος Γουρλής δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, μίας εκ των σημαντικότερων ασφαλιστικών εταιρειών στη χώρα μας.

Η συνεργασία μας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική αναπτύσσεται πάνω στο τρίπτυχο «Απεικόνιση – Διάγνωση– Θεραπεία», που αποτελεί βάση της στρατηγικής του Ομίλου μας και ταυτόχρονα σημαντικότερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να παράσχουμε κορυφαίες υπηρεσίες στους ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας στο χώρο της υγείας, έχοντας ως θεματοφύλακα το στελεχιακό μας δυναμικό που διασφαλίζει το υψηλότατο επίπεδο των υπηρεσιών μας».

Να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες υγείας του ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι πιστοποιημένες κατά ISO 15189:2007 & ISO 9001:2008:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button