Ειδήσεις ΥγείαςΠλαστική

Δείτε πως να γίνετε όμορφες και λαμπερές χωρίς νυστέρι!

Όπως επισημαίνει ο Αθανάσιος Χριστόπουλος Πλαστικός Χειρουργός η αύξηση των μη χειρουργικών διαδικασιών ακολουθείται από την αύξηση των χειρουργικών διαδικασιών. Αυτό σημαίνει ότι γυναίκες και άντρες προσέχουν περισσότερο την εμφάνισή τους κι εμπιστεύονται περισσότερο την πλαστική χειρουργική τόσο σε επίπεδο ασφάλειας όσο και σε επίπεδο αποτελέσματος (βελτίωση και φυσικότητα).

Σύμφωνα με τον κ. Χριστόπουλο όσο παρατηρείται μια απλούστευση των διαδικασιών, παράλληλα παρατηρείται και η εξάπλωση της εφαρμογής των διαδικασιών αυτών από μη εξειδικευμένα άτομα. Αυτά μπορεί να είναι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων ασχέτων προς την πλαστική χειρουργική ή ακόμα και άτομα που δεν είναι καν γιατροί.

Μάθετε με ποιες θεραπείες θα γίνετε όμορφη και λαμπερή χωρίς νυστέρι!

Οι διαδικασίες μη επεμβατικές επισημαίνει ο κ. Χριστόπουλος  που μπορεί να προσφέρει ο πλαστικός χειρουργός και που δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό είναι:

1)    Μη επεμβατική βλεφαροπλαστική: γίνεται με ταυτόχρονη χρήση εξειδικευμένων υλικών γεμίσματος για τα βλέφαρα και μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με laser ή και με διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού.

2)    Διόρθωση της χαλάρωσης του προσώπου με ίνες πολυγαλακτικού (PolyFiberLifting) αλλά και με πολλών διαφορετικών τύπων νήματα έλξης. Αυτό μπορεί να αφορά στη χαλάρωση των παρειών (μάγουλα και λαιμός).

3)    Κυτταρικές θεραπείες βασισμένες σε καλλιέργειες  βλαστοκυττάρων που αφορούν στη βελτίωση του δέρματος του προσώπου, του λαιμού αλλά ακόμα και του τριχωτού της κεφαλής.

4)    Χτίσιμο του δέρματος του προσώπου με ειδικού τύπου υαλουρονικό, το οποίο μπαίνει διάχυτα και βοηθά στην ενίσχυση  του δέρματος ώστε να μη δημιουργεί εύκολα πτυχώσεις και να αντέχει στο χρόνο.

5)    Ενέσιμη ενυδάτωση με ενέσιμα υλικά τύπου υαλουρονικού με μανιτόλη, λακτόζη κλπ. Αυτά προσφέρουν μια μακράς διαρκείας ενυδάτωση και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Άλλο ενέσιμο είναι το πολυγαλακτικό, το οποίο προκαλεί αναπαραγωγή κολλαγόνου και σημαντική ενίσχυση της δομής του δέρματος έτσι ώστε να μην δημιουργεί εύκολα πτυχώσεις και ρυτιδώσεις.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις διαδικασίες, οι οποίες δεν είναι ευρύτερα γνωστές και που μπορούν εύκολα συνδυαζόμενες και με άλλες πιο γνωστές όπως το botox, το υαλουρονικό και τα peeling να δώσουν ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στην αισθητική του προσώπου χωρίς χειρουργείο. Μπορούν επίσης αυτές οι διαδικασίες να συνδυαστούν και με τις λεγόμενες ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες όπως εμφύτευση λίπους, επεμβατικά laser και πολλά άλλα, τα οποία αποτελούν ένα ολοκληρωμένο οπλοστάσιο στα χέρια του εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού όσον αφορά στην καταπολέμηση της φθοράς του χρόνου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button