Πολιτική Υγείας

Ο Γ.Δαραβίγκας αποκλειστικά στο healthreport.gr: Γιατί με “έφαγαν” από τον ΟΚΑΝΑ!

Το όνομά του έγινε τις τελευταίες ημέρες νούμερο ένα θέμα συζήτησης όχι μόνο στα πηγαδάκια των …κοινών θνητών αλλά και στα στελέχη της κυβέρνησης. Ο Γιάννης Δαραβίγκας γνωστός από τις τηλεοπτικές του παρουσίες, κατόρθωσε να αναστατώσει την κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου αλλά ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος φέρεται να έδωσε από την αρχή την εντολή να απομακρυνθεί άρον άρον από την θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΟΚΑΝΑ πριν ακόμη αναλάβει.
“Με φάγανε τα συμφέροντα” λέει στο healthreport
o Γιάννης Δαραβίγκας
θεωρώντας ότι μεσολάβησαν… διάφοροι για να απομακρυνθεί από τη θέση του πριν ακόμη καθίσει στην καρέκλα του αναπληρωτή προέδρου.
”Από τους δημοσιογράφους έμαθα ότι απομακρύνθηκα από Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ και μάλιστα νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα” λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: “Άλλωστε δεν θα είχα δικαίωμα ψήφου, ούτε θα πληρωνόμουν”.
Ο κ.Δαραβίγκας που κατόρθωσε να ανεβάσει ακόμη και το …αίμα στο κεφάλι του Πρωθυπουργού εκφράζει την πικρία του για τον Αντώνη Σαμαρά καθώς δηλώνει ότι γνωρίζονται χρόνια.
“Δεν είχα καμία ενημέρωση ωστόσο έμαθα από χείλη ανώτατου κυβερνητικού αξιωματούχου ότι ήταν προσωπική απόφαση του Σαμαρά. Απορώ, γιατί τον Αντώνη Σαμαρά τον γνωρίζω προσωπικά, πολλά χρόνια και μου έχει κατ’ επανάληψη πει πως αναγνωρίζει τον αγώνα μου κατά των Ναρκωτικών που έχει ξεκινήσει από το 1987” σημειώνει στο healthreport.gr. Ο Γιάννης Δαραβίγκας θεωρεί δε, ότι δεν αναγνωρίσθηκε το έργο του στον τομέα των ναρκωτικών. Κάτι που απεδείχθη περίτρανα με την απομάκρυνσή του. “Έχω πικρία από τη χώρα μου, που δεν αναγνώρισε το αγώνα μου, υπάρχει Μικροψυχία, αυτό διαπιστώνω..” τονίζει.
Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; “Μαζεύω στοιχεία σε συνεργασία με έγκριτους επιστήμονες και σύντομα θα είμαι σε θέση να παρουσιάσω τη πραγματική κατάσταση των ναρκωτικών στην Ελλάδα, γιατί τα ναρκωτικά είναι μείζον θέμα και έχει εγκαταλειφθεί και υποβαθμιστεί”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button