ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ο Γ.Πατούλης κόβει το «νήμα» για το Δήμο της Αθήνας! Όλο το παρασκήνιο από την υποψηφιότητα του

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια, να υπάρξει πολύ παρασκήνιο αλλά και πολλές αρνήσεις από την πλευρά της ηγεσίας της ΝΔ, όπως λένε πηγές του HealthReport.gr, για να αποφασίσει τελικώς να κατέβει, αυτόνομα ως υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας ο Γιώργος Πατούλης.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος με τον Όμιλο Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα ξανά», ενώ όπως είπε δε θα αρνιόταν και τη στήριξη κάποιου κομματικού σχηματισμού.
Μάλιστα ο Γιώργος Πατούλης θα ανακοινώσει τις πρωτοβουλίες του και την υποψηφιότητά του επίσημα στην εκδήλωση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» ο οποίος θα κόψει την πίτα του στις 5.30 το απόγευμα τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Να σημειωθεί ότι τον συγκεκριμένο Όμιλο τον ίδρυσε ο Γιώργος Πατούλης πριν από περίπου έξι μήνες.
Πάντως πριν προχωρήσει στην ανεξάρτητη αυτή κίνηση ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, είχε προηγηθεί πολύ παρασκήνιο.

Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι εδώ και χρόνια είχε εκφράσει την επιθυμία του να κατέβει για Δήμαρχος Αθήνας, ακόμη και στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Ωστόσο τότε του διαμηνύθηκε πως ο πρόεδρος δεν επιθυμούσε κάτι σχετικό. Άγνωστο βέβαια γιατί.

Ορισμένοι υποστηρίζουν πάντως στο HealthReport.gr ότι η τότε ηγεσία της ΝΔ δεν επιθυμούσε τον Γιώργο Πατούλη για τη θέση αυτή, καθώς θεωρούσαν εμπόδιο την …εξαντρίκ και υπερπροβεβλημένη σύζυγο του. Κάτι βέβαια που ποτέ δε διατυπώθηκε επισήμως.

Όμως και η σημερινή ηγεσία της ΝΔ φαίνεται ότι αρνήθηκε πολλές φορές στον Πρόεδρο του ΙΣΑ να διεκδικήσει τη Δημαρχία της Αθήνας. Λέγεται μάλιστα πως ο πρόεδρος του ΙΣΑ έχει βάλει και υψηλόβαθμα γαλάζια στελέχη να μεσολαβήσουν στα …επανω κλιμάκια της ΝΔ προκειμένου να αρθούν τα όποια εμπόδια, χωρίς βέβαια αποτέλεσμα.

Ώσπου ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ο Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να κινηθεί ανεξάρτητα. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πατούλης έχει εκλεγεί δύο φορές στον Δήμο Αμαρουσίου με ποσοστά που πλησιάζουν το 55 με 60% και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΑ: Νέο «Όχι» στις συμβάσεις των οικογενειακών γιατρών που προωθεί ο ΕΟΠΥΥ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Αποφασίζουν για τις νέες συμβάσεις! Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Σχετικά Άρθρα

Back to top button