Η φωνή του ασθενούς

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΠΙΣΤΗ» πάει παραλία!!

Ο Σύλλογος ΠΙΣΤΗ διοργανώνει μια Καλοκαιρινή Γιορτή (beach party) για τα παιδιά των Ογκολογικών Μονάδων και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στις 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00 στο Ναυτικό Όμιλο Βάρκιζας.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν:

Η Εικαστικός Δήμητρα Λαμπρέτσα που με τη βοήθεια γονέων και παιδιών θα δημιουργήσει ένα γλυπτό από άμμο…. Το Λογότυπο της ΠΙΣΤΗΣ pisti-logo θα γίνει γλυπτό!

«Ένας λόφος από άμμο και νερό είναι αρκετός για να σμιλευθεί και να δώσει μια μορφή που ακολουθεί του νόμους της ζωής. Ύλη του η προσωρινή συνοχή των κόκκων της άμμου με τη βοήθεια του νερού. Ένα παιχνίδι ισορροπίας, ένα γλυπτό και μια φιλοσοφία ζωής».

Η Οργάνωση Εκδηλώσεων – Παιδικά πάρτι ΜΕΛΕΝΙΑ που θα δώσει χαρά στα παιδιά με μπαλονοκατασκευές και face painting…ενώ παράλληλα η MINNIE θα μοιράσει αυτόγραφα και θα βγάλει φωτογραφίες με τους μικρούς μας φίλους.

Οι συνεργάτες της ΜΕΛΕΝΙΑΣ….Οι Ξυλοπόδαροι «Ο BLAKE με την παρέα του» θα εντυπωσιάσουν τα παιδιά αφ’ υψηλού και ο Ταχυδακτυλουργός – Μάγος ΤΡΙΣΤΑΝ θα κάνει τα μαγικά του….

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ» θα αναβιώσει την ξεγνοιασιά των παιδικών μας χρόνων, το παιχνίδι της γειτονιάς και της αλάνας.

Ζωντανή μουσική από τα μέλη του παραδοσιακού μουσικού σχήματος «ΣΜΙΓΑΔΙ», την επιμέλεια του οποίου έχει ο Καθηγητής Βυζαντινής παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών μουσικών οργάνων, Δημήτρης Μιχαλόπουλος, που πλαισιώνεται από αξιόλογους μουσικούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας..

Οι ενδιαφέρομενοι μπορεί να δηλώσουν την συμμετοχή σας στα εξής τηλέφωνα: 6932240741 Οικονόμου Ρίτα, 6979129384 Μαρκαντώνη Μαρία ,  Γραφεία Συλλόγου: 2107488961

Σχετικά Άρθρα

Back to top button