Ειδήσεις Υγείας

Πέντε καθημερινά προβλήματα υγείας βρίσκουν το… γιατρό τους!

Δείτε τι να κάνετε για να τα αντιμετωπίσετε

Μαύρες «σακούλες»

‘Όταν το δέρμα κάτω από την περιοχή των ματιών ερεθιστεί τότε εμφανίζονται οι μαύροι κύκλοι.  Το πρόβλημα αυτό απασχολεί δεκάδες γυναίκες οι οποίες αναζητούν θεραπεία για να απαλλαγούν από αυτή.

Για να περιορίσετε τη φλεγμονή αυτή των αιμοφόρων αγγείων χρησιμοποιήστε  τις ειδικές κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και προσπαθήστε να κοιμάστε τουλάχιστον οκτώ ώρες κάθε βράδυ.

Λόξυγκας

Ο λόξυγκας  αντιμετωπίζεται με τα γνωστά, από τις γιαγιάδες, γιατροσόφια. Πιείτε ένα ποτήρι νερό ή κρατήστε την αναπνοή σας για λίγο και θα δείτε αποτελέσματα,

Στεγνό στόμα

Για να ανακουφιστείτε από το στεγνό στόμα καλό είναι να πίνετε περισσότερο νερό ή να μασάτε τσίχλα, η οποία προκαλεί την έκκριση σιέλου.

Φτέρνισμα

Το συχνό φτέρνισμα μπορεί να σημαίνει ότι είστε αλλεργικοί σε κάτι που υπάρχει στο περιβάλλον ή μπορεί επίσης να είναι σημάδι ιογενούς λοίμωξης.

Καλό θα είναι να κάνετε ένα ειδικό τεστ για να δείτε αν και σε τι είστε αλλεργικοί.

Μούδιασμα

Προσπαθήστε να μην μένετε ακινητοποιημένος σε μία θέση για πολύ ώρα, αλλά αν παρόλα αυτά το μούδιασμα επιμένει επισκεφτείτε το γιατρό σας καθώς μπορεί να πρόκειται για κάποιο πρόβλημα στα νεύρα ή στην κυκλοφορία του αίματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button