Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Πέντε μεγάλες αλήθειες για τους άντρες και το σεξ που πρέπει να ξέρετε

Υπάρχουν κάποιες μεγάλες αλήθειες για το σεξ, που οι περισσότεροι δεν τις γνωρίζουν! Σύμφωνα με νέες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με αντικείμενο το σεξ οι ειδικοί απεφάνθησαν:

Αλήθεια ή όχι το ότι «όποιος έχει μεγάλη μύτη έχει και μεγάλα προσόντα…»;

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι το μέγεθος των ανδρικών προσόντων κυρίως εξαρτάται από την κληρονομικότητα.
Μέχρις στιγμής πάντως δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά να υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του μήκος με το μέγεθος της μύτης, το μήκος των δαχτύλων ή το νούμερο του… παπουτσιού.

Το ιδανικό μήκος

Το μήκος ενός φυσιολογικού πέους στον ενήλικα κυμαίνεται κατά μέσον όρο σε 12-15 cm σε μήκος όταν βρίσκεται σε στύση, ενώ η μέση διάμετρος σε χάλαση υπολογίζεται σε 2,8 cm.

Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος τόσο αυξάνεται η ικανοποίηση

Αμέτρητο μελάνι έχει χυθεί σχετικά με τη γυναίκεια ικανοποίηση και το μέγεθος των ανδρικών προσόντων. Πάντως όλο και περισσότερες επιστημονικές έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το μέγεθος δεν σχετίζεται με τον γυναικείο οργασμό.

Έχει σχέση το χρώμα του δέρματος με το μήκος;

Η άποψη που επικρατεί κυρίως στο γυναικείο πληθυσμό είναι οι λευκοί είναι λιγότεροι προικισμένοι από τους μαύρους.
Όμως έρευνες που πραγματοποίησαν ξένοι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η διάθεση για σεξ;

Η διάθεση για σεξ πέφτει κατακόρυφα όσο περνούν τα χρόνια εξαιτίας των αντιλήψεων που έχει κάποιος για το σώμα του. Έτσι αν πιστεύετε ότι είναι λιγότερο ελκυστικό τόσο περισσότερο μειώνεται η σεξουαλική επιθυμία καθώς και η συχνότητα των ερωτικών συνευρέσεων.

Είναι επικίνδυνο τελικά το …διπλό προφυλακτικό;

Επικρατεί η κοινή αντίληψη μεταξύ των ανδρών ότι το διπλό προφυλακτικό μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια τους στο σεξ. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως επισημαίνουν οι ειδικοί το διπλό προφυλακτικό έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να σπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι άνδρες έχουν εμμονή με το μέγεθος των… προσόντων τους; 12 λόγοι

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button