Ειδήσεις Υγείας

Πέντε δωρεάν τρόποι για να είστε πάντα νέοι

Υπάρχουν όμως κάποιοι βασικοί κανόνες, που αν τηρούνται συστηματικά βελτιώνουν συνολικά την ποιότητα της ζωής μας αλλα και της εμφάνισης μας.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Ναι στη σωστή διατροφή

Η υγιεινή διατροφή περιλαμβάνει  πλούσιο πρωινό, συχνά και μικρά γεύματα, ελαφρύ βραδινό γεύμα,περιορισμένη ζάχαρη, φρούτα και λαχανικά εποχής, ωμό ελαιόλαδο και αποφυγή κάθε μορφής junk food.
Ακολουθείστε τη μεσογειακή  διατροφή και η διαφορά θα φανεί αμέσως στο πρόσωπό σας!

Ναι στο ασβέστιο

Η κατανάλωση προϊόντων πλούσιων  σε ασβέστιο όπως τυρί ή γιαούρτι είναι αναγκαία αφού μειώνουν τις ρυτίδες και χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπο.

Όχι πολλές ώρες στον ήλιο

Θυμηθείτε ότι ο ήλιος ενοχοποιείται για πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες και σε κάποιες περιπτώσεις, καρκίνο του δέρματος. Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο και πάντα να χρησιμοποίειτε αντηλιακό.

Όχι στο στρες

Το άγχος κάνει κακό στην υγεία. Χαμογελάστε, λένε οι απανταχού ειδικοί, διώξτε το άγχος από τη ζωή σας, δείτε τα πράγματα πιο θετικά.  Κάντε γυμναστική ή βρείτε  ένα χόμπυ που σας ταιριάζει περισσότερο.

Ναι στον ύπνο

Όταν κοιμόμαστε, το δέρμα αναγεννάται πολύ πιο γρήγορα από ότι όταν είμαστε ξύπνιοι.  Συστήνεται ο ύπνος να διαρκεί περίπου οχτώ ώρες, ωστόσο αυτό δεν είναι νόμος, αφού δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button