Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιά

Πέντε tips για αδυνάτισμα χωρίς κόπο!

Η απώλεια κιλών τελικά δε θέλει κόπο άλλα τρόπο. Μπορεί λόγω του Πάσχα που πέρασε το τελευταίο πράγμα που θα σκέπτονταν κάποιος να είναι το αδυνάτισμα. αλλά το καλοκαίρι πλησιάζει και “όσοι πιστοί προσέλθετε” για να μάθετε ποια είναι τα έξυπνα μυστικά υγείας που εγγυώνται σίγουρο αποτέλεσμα.

Kαθημερινά γαλακτοκομικά

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Natinal University of Ireland όσοι καταναλώνουν καθημερινά τρεις μερίδες γαλακτοκομικών (τυρί, γάλα, γιαούρτι),  μέσα σε διάστημα λίγων μηνών θα έχουν μεγάλη απώλεια κιλών.

Νερό και πάλι νερό

Νεότερη επιστημονική έρευνα που έγινε έδειξε ότι αν, πίνουμε δυο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα για τρεις μήνες, η απώλεια κιλών θα είναι μέχρι και επτά κιλά.

Μακριά και αγαπημένη

Η ζάχαρη είναι τοις πάσι γνωστόν ότι παχαίνει επομένως καλό είναι να την κόψετε τελείως για να δείτε τη ζυγαριά να κατεβαίνει.

Πολλές φυτικές ίνες

Το μυστικό για την απώλεια κιλών, βρίσκεται στις φυτικές ίνες οι οποίες δίνουν το αίσθημα του κορεσμού και έτσι σταματούν το τσιμπολόγημα. Βάλτε στο πιάτο σας ζυμαρικά ολικής άλεσης, καστανό ρύζι και δημητριακά ολικής άλεσης.

Κοιμηθείτε

Σύμφωνα με έρευνες, όσοι κοιμούνται έξι ώρες κάθε βράδυ, παίρνουν δυο κιλά περισσότερα από εκείνους που κλείνουν 8ωρο ύπνου. Επίσης, όσοι έχουν αϋπνίες, έχουν κατά 27% περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν παχύσαρκοι…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button