ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Παίρνει πίσω το νομοσχέδιο ο υπ. Υγείας. Όλο το παρασκήνιο

Πήρε πίσω το νομοσχέδιο ο υπουργός υγείας Ανδρέας Ξανθός που περιλαμβάνονταν μέσα στο παράλληλο πρόγραμμα στήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ως αντιστάθμισμα  στα σκληρά μέτρα του μνημονίου.

Συγκεκριμένα ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή με το επιχείρημα ότι δεν είχε το χαρακτήρα του κατεπείγοντος αλλά και το γεγονός ότι έλλειπε η υλοκοτεχνική  μελέτη ο υπ. Υγείας αναγκάστηκε να το αποσύρει.

Να σημειωθεί εδώ ότι κατά τη διάρκεια συζήτησης του πολυνομοσχεδίου αντέδρασαν έντονα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΠΑΣΟΚ. Ο αν. υπουργός υγείας Π. Πολάκης, μιλώντας με καυστικό ύφος για την αντιπολίτευση που είχε αποχωρήσει είπε ότι περιμένει να δει τους βουλευτές της να επιστρέφουν στην απογευματινή συνεδρίαση, που ποτέ δεν έγινε.

Ύστερα από Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, που πραγματοποιήθηκε  αποφασίστηκε η μετάθεση της συζήτησης του νομοσχεδίου για μετά τις 7 Ιανουαρίου «ώστε να υπάρχει άνεση στη διαβούλευση και τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε τι αλλάζει στην Υγεία με το νομοσχέδιο του υπ.Υγείας για γιατρούς, εφημερίες, νοσοκομεία!

Δείτε τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπ.Υγείας για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ!

Αναλαμβάνει ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ! Όλα τα πρόσωπα-κλειδιά της ομάδας του

Ιδού το ΦΕΚ διορισμού του νέου προέδρου του ΕΟΠΥΥ!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button