ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων: Τι λέει για τους…«τραυματιοφορείς» του αγώνα ΛΑΡΙΣΑ –ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!

Καμία σχέση δεν έχουν έχουμε με τους…τραυματιοφορείς που μετέφεραν τον αθλητή στον αγώνα ΛΑΡΙΣΑ –ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, λένε τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων.

Η υπόθεση της μεταφοράς του τραυματισμένου και πονεμένου αθλητή έκανε το γύρω του κόσμου. Τα πλάνα μάλιστα που έδειχναν δύο άνδρες να σηκώνουν σαν τσουβάλι και να …ρίχνουν στο γρασίδι του γηπέδου τον αθλητή, έφθασαν μέχρι την εκπομπή της διάσημης Αμερικανίδας παρουσιάστριας Έλεν Ντε Τζενέρις.

τραυματιοφορείς

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΛΑΡΙΣΑ -ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ το Σάββατο 17/10/15, η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων μιλά για «απαράδεκτη μεταφορά ποδοσφαιριστή» και σημειώνει:

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά ως Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων, εκφράζοντας την θέληση όλων των μελών μας, ότι τα συγκεκριμένα άτομα που διενήργησαν την εν λόγω μεταφορά του τραυματία εκτός του αγωνιστικού χώρου ουδεμία επαγγελματική ή εθελοντική σχέση διατηρούν με την ένωση μας».

τραυματίας3

Τα μέλη της Ένωσης μάλιστα δεν κρύβουν τον αποτροπιασμό τους για το περιστατικό λέγοντας: «Εκφράζουμε δε την αγανάκτησή μας για το συμβάν, διότι εξέθεσε με απαράδεκτο τρόπο το κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι επαγγελματίες τραυματιοφορείς που εργάζονται σε όλες τις νοσοκομειακές μονάδες της χώρας».

Διαβάστε επίσης σχετικά:

Από την Ουγκάντα με αγάπη…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button