ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Παραιτήθηκε η διοικητής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου!

Την παραίτηση της υπέβαλε πριν από περίπου τέσσερις ημέρες η διοικήτρια του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Μαρία Καρρά, στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr η κ.Καρρά επικαλέσθηκε προσωπικούς λόγους στην επιστολή παραίτησή της ενώ αμέσως μετά έφυγε για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής από την άλλη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση της κ.Καρρά, αφού προς ώρας λόγω και τρόικας δεν μπορεί να κάνει κανενός είδους διορισμό διοικητή στα Νοσοκομεία.

Από το περιβάλλον του υπουργού Υγείας πάντως, επισημαίνεται στο HealthReport.gr πως είναι πιθανό τις αρμοδιότητες της κ.Καρρά να αναλάβει ο αναπληρωτής διοικητής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, κάτι που άλλωστε προβλέπεται.

Να σημειωθεί πάντως πως η «γαλάζια» Μαρία Καρρά προτίθεται να μην επιστρέψει στο νοσοκομεία μετά τις διακοπές της καθώς όπως έλεγαν άνθρωποι του περιβάλλοντός της στο HealthReport.gr, δεν επιθυμεί πλέον να εργάζεται γι αυτό και αποχωρεί από το ΕΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διοικητές Νοσοκομείων: Από Σεπτέμβρη και…βλέπουμε! Όλες οι λεπτομέρειες για τους νέους διοικητές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button