Health Report ΠαρασκήνιαΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Παρασκήνια: Ο εκνευρισμός του νέου Προέδρου του ΕΟΠΥΥ και οι αρμοδιότητες

Άκρως εκνευρισμένος είναι τα τελευταία 24ωρα -λένε καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr -ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ.

Ο ίδιος -όπως τονίζουν οι πηγές του HealthReport.gr– έμαθε την τελευταία στιγμή τις αλλαγές που θα γίνουν στον Οργανισμό μέσω του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, αλλαγές που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων τη μεταφορά των ηλεκτρονικών δεδομένων στην ΗΔΙΚΑ. (Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ: « ΕΟΠΥΥ: Νέο άγριο κούρεμα αρμοδιοτήτων με το πολυνομοσχέδιο! Τι αλλάζει»)

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Βασίλης Πλαγιανάκος φέρεται να εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, για το γεγονός ότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά με τις αλλαγές του πολυνομοσχεδίου, λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα πράγματα στην οδό Αριστοτέλους.

Ωστόσο οι αρμόδιοι υπουργοί …ξεπέρασαν γρήγορα τις διαμαρτυρίες του νέου Προέδρου του ΕΟΠΥΥ λέγοντας ότι δεν τον αφορά το πολυνομοσχέδιο, αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο HealthReport.gr.

Πληροφορίες που θέλουν τον νέο ευγενή Πρόεδρο του μεγαλύτερου Οργανισμού Υγείας της χώρας, να χτυπά ακόμη και το χέρι του στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο υπουργείο Υγείας, προς ώρας ελέγχονται…

Δ.ΕΥΘ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button