ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Παύθηκε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθ.Γιαννόπουλος! Ορίσθηκε ήδη αντικαταστάτης

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και των στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς μετά την άρνηση της παραίτησης του Αθανάσιου Γιαννόπουλου, Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης τον απομάκρυναν με …συνοπτικές διαδικασίες.

Βέβαια η κίνηση αυτή δεν ήταν τυχαία καθώς η ηγεσία του  υπουργείου Υγείας έχει την πλήρη κάλυψη του Μεγάρου Μαξίμου όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο που είναι ακόμη σε εξέλιξη με πολιτικές πιέσεις από κάθε πλευρά για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ: ” ΚΕΕΛΠΝΟ: Άγριο παρασκήνιο και πιέσεις για τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ.! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες”

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση: «Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αθανάσιου Γιαννόπουλου που με προκλητικό τρόπο αρνήθηκε (και μάλιστα εξ ονόματος όλων των οριζόμενων από το Υπουργείο μελών του ΔΣ) να διευκολύνει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας που ζήτησε τις παραιτήσεις τους, ανακοινώνεται η παύση του κ. Γιαννόπουλου από τη θέση του προέδρου και η αντικατάσταση του από τον κ. Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, αναπληρωτή καθηγητή χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ιδρυτή και επί πολλά έτη πρόεδρο των Ελλήνων «Γιατρών του Κόσμου» ο οποίος από το 2007 διευθύνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών «Διεθνής Ιατρική- Διαχείριση Κρίσεων Υγείας».

Ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ κατά τη διάρκεια ταδιξιού του με τους Γιατρούς του Κόσμου

Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εditorial: Οι προσλήψεις και το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλη η αλήθεια

Στο φως τα μαύρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ! Ο άγριος καβγάς και η κυρία υπουργού

Στο εδώλιο ο διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ για απάτη ύψους 568.022 ευρώ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button