Πολιτική Υγείας

Πιάστηκαν στα χέρια στις εκλογές του ΙΣΑ! Άγριος καβγάς. Δείτε αποκλειστικά το video

Όσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) έτριβαν τα μάτια τους όταν είδαν ξαφνικά να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους άγριος καβγάς μεταξύ γιατρών.

Ενώ η μεγάλη αίθουσα του ποδηλατοδρομίου ήταν γεμάτη κόσμο ξάφνου άναψαν τα αίματα. Όλα ξεκίνησαν όταν η νομική σύμβουλος του ΙΣΑ επιχείρησε να δώσει οδηγίες για τη διαδικασία σε δικηγόρους που παρίσταντο για τη διαδικασία.

Τότε ήταν που άρχισε να προκαλείται ένας εκνευρισμός σε διάφορους εκπροσώπους παρατάξεων, σχετικά με το αν μπορεί η νομική σύμβουλος του ΙΣΑ να παρίσταται στην εκλογική διαδικασία, δεδομένου ότι αποτελεί πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του Γιώργου Πατούλη.

Κάποιοι ζήτησαν να απομακρυνθεί κάτι που έγινε βέβαια στη συνέχεια, αλλά αφού είχε ξεσπάσει ήδη ο άγριος καβγάς. Στελέχη της παράταξης Πατούλη θέλησαν να υπερασπιστούν τη νομική σύμβουλο και τότε άρχισε ο καβγάς για τα καλά. Γιατροί αρπάχτηκαν στην κυριολεξία στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να επανέλθει η τάξη.

Ειδικότερα ενώ οι …εμπλεκόμενοι γιατροί άρχισαν να κινούνται απειλητικά ο ένας εναντίον του άλλου με ύβρεις και φωνές, τυχαία βρισκόταν στο σημείο ο Γιάννης Καλλιάτσος του Κινήματος των Νέων Γιατρών ο οποίος παρενέβη για να τους χωρίσει.

Χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να κατορθώσει να ηρεμήσει τα πνεύματα καθώς οι εκνευρισμένοι γιατροί παρά τις αντίθετες παραινέσεις δεν σταματούσαν με τίποτε τον καβγά που είχαν ξεκινήσει.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το video -ντοκουμέντο
που εξασφάλισε το healthreport.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button