ΆρθραΔημοφιλήΡεπορτάζ υγείας

Πλήρης επιβεβαίωση του HealthReport.gr: Ανεκλήθη όλη η απόφαση Βορίδη για τους νοσηλευτές!

Ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης όπως είχε αποκαλύψει στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ το HealthReport.gr, προέβη τελικώς στην  απόσυρση ολόκληρης της υπουργικής απόφασης. Αρχικά όπως ο ίδιος είχε δηλώσει στο HealthReport.gr επρόκειτο να αποσύρει μόνο το τμήμα της απόφασης που σχετιζόταν με τη συνταγογράφηση φαρμάκων.

Ωστόσο μετά τις πιέσεις που ασκήθηκαν από τους Ιατρικούς Συλλόγους και τον ΠΙΣ καθώς και τις έντονες αντιδράσεις των γιατρών, ο Μάκης Βορίδης απέσυρε το μεσημέρι της Πέμπτης, ολόκληρη την απόφαση λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Άλλωστε με τον ίδιο αιφνίδιο τρόπο και λίγο πριν τις εκλογές είχε προωθήσει και τη σχετική του υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 19 Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί ότι μετά τις αντιδράσεις στον ιατρικό κόσμο, ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε ο ίδιος τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για την απόσυρση της επίμαχης υπουργικής απόφασης.

Διαβάστε στα link που ακολουθούν τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για την απόσυρση της υπουργικής απόφασης αλλά και τι είχε δηλώσει ο ίδιος ο Μάκης Βορίδης στο HealthReport.gr.

Αποκλειστικά στο HealthReport: Παίρνει πίσω όλη την υπουργική απόφαση για τους νοσηλευτές ο Μάκης Βορίδης

Μάκης Βορίδης αποκλειστικά στο HealthReport.gr: «Θα πάρω πίσω τη συνταγογράφηση των νοσηλευτών»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button