ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Πλήρης επιβεβαίωση του HealthReport.gr: Δεν ακυρώνεται ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις 208 γιατρών στα ΤΕΠ!

Αρχική > Άρθρα > Πλήρης επιβεβαίωση του HealthReport.gr: Δεν ακυρώνεται ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις 208 γιατρών στα ΤΕΠ!

Διαβεβαιώσεις από τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη ότι δεν ακυρώνεται ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις των γιατρών στα ΤΕΠ. Διαβάστε ΕΔΩ τι αποκάλυψε το HealthReport.gr: Υπουργείο Υγείας: Δεν ακυρώνεται ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στα ΤΕΠ! Τι θα γίνει

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο υφυπουργός Υγείας με τους εκπροσώπους του Προεδρείου της ΟΕΝΓΕ και των υποψηφίων γιατρών στην προκήρυξη των ΤΕΠ της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας ξεκαθάρισε ότι η προκήρυξη των 208 θέσεων Επιμελητών για την στελέχωση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών, δεν έχει ακυρωθεί.

Ενημέρωσε πως προέκυψαν παρατυπίες κατά τον έλεγχο νομιμότητας, την πάγια διαδικασία στην οποία υποχρεούται να προχωρήσει το Υπουργείο και με την οποία ολοκληρώνεται η επιλογή των γιατρών πριν τον διορισμό τους. Για το λόγο αυτό αναπέμφθηκαν τα πρακτικά στο Συμβούλιο που έκανε την κρίση, προκειμένου να  διορθωθούν.

Καταλήγοντας τόνισε πως πρόθεση και δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας είναι να τηρηθεί η νομιμότητα, εντός των καθορισμένων από τον νόμο προθεσμιών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των διορισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντολή Κοντοζαμάνη στα νοσοκομεία για κατάργηση θέσεων ειδικευόμενων γιατρών! Απλήρωτοι οι εξειδικευόμενοι

Έρχεται σύστημα αξιολόγησης των κλινικών στα νοσοκομεία! Τι σχεδιάζεται

Σχετικά Άρθρα

Back to top button