ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Πληρώνονται οι εφημερίες στο νοσοκομείο Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού»

Όπως ανακοίνωσε το υπ. Υγείας κανονικά θα καταβάλλονται από εδώ και στο εξής οι εφημερίες των γιατρών στο νοσοκομείο Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» , μετά από σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Έτσι οι οφειλόμενες εφημερίες θα καταβληθούν στους δικαιούχους στις 26 Οκτωβρίου

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: Νέα αναστάτωση για τους ειδικευόμενους του Νοσοκομείου Παίδων! Απλήρωτες και πάλι οι εφημερίες

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση: «Το Ελεγκτικό Συνέδριο, Τμήμα I, (…..) ανακαλεί τη 0228/2018 πράξη του Κλιμακίου Προληπτικού Ελέγχου Δαπανών στο Ι Τμήμα. Αποφαίνεται ότι τα (….) οικονομικού έτους 2018, χρηματικά εντάλματα πληρωμής του νπδδ με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝ. & ΑΓΛΑΪΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ», συνολικού ποσού 291.765,22 ευρώ, πρέπει να θεωρηθούν»

Με αυτό τον τρόπο λύνεται οριστικά το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι σταθερή πολιτική βούληση του υπουργείου Υγείας είναι η διασφάλιση της κανονικότητας στις πληρωμές των γιατρών, των νοσηλευτών και του υπόλοιπου προσωπικού του ΕΣΥ που με την ευσυνείδητη συμμετοχή του στο εφημεριακό έργο των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας συμβάλλει καθοριστικά στην αξιοπιστία της δημόσιας περίθαλψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται νέο νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των Διοικητών των Νοσοκομείων! Πως θα βαθμολογούνται

Διοικητές νοσοκομείων: Ποιοι είναι οι μισθοί τους!

Από κόσκινο ξανά οι Διοικητές των Νοσοκομείων! Νέοι έλεγχοι αποτελεσματικότητας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button