Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ποια είναι τα μεγαλύτερα ταμπού των ανδρών στο σεξ;

Έχουν τη φήμη ότι είναι σεξουαλικά απελευθερωμένοι ενώ πολύ συχνά μιλούν ανοιχτά για τις ερωτικές τους συνευρέσεις με γαργαλιστικές και πιπεράτες λεπτομέρειες!

Ωστόσο όλο και περισσότερες έρευνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τεκμηριώνουν ότι και οι άνδρες έχουν τα δικά τους ταμπού στο σεξ.
Ποια είναι αυτά;

Η πρόωρη εκσπερμάτωση

Η πρόωρη εκσπερμάτωση αποτελεί και σήμερα παρά τις θεαματικές προόδους που έχουν γίνει σε φαρμακευτικό επίπεδο θέμα ταμπού. Γεγονός καθόλου τυχαίο αν αναλογιστεί κανείς ότι η πλειονότητα διστάζει να καταφύγει στον ειδικό γιατρό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό.

Η σύγκριση στο αποδυτήριο

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο sex roles απέδειξε ότι οι άνδρες όσο και αν δεν το παραδέχονται, τους απασχολεί το μέγεθος των προσόντων τους. Μάλιστα δεν διστάζουν να προβούν και στις απαραίτητες συγκρίσεις με όσα βλέπουν στα αποδυτήρια μήπως και είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο φόβος της αποτυχίας

Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων ( ΙΜΟΠ) κάθε άνδρας τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του θα έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημα αυτό, το οποίο, στη συνέχεια θα τους καταδιώκει.

Έχει βρεθεί ότι οι άνδρες που ήρθαν αντιμέτωποι με τη απώλεια στύσης κυριεύονταν με πανικό και φόβο μήπως η κατάσταση αυτή επαναληφθεί και πάλι στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Σχετικά Άρθρα

Back to top button