Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των σέξι γυναικών;

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Sexual Medicine απέδειξε ότι οι άνδρες ελκύονται σεξουαλικά από την εξωτερική ομορφιά αλλά και από τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους που έχουν να κάνουν με το κατά πόσο είναι παιχνιδιάρες, πρόθυμες, τρυφερές και λένε ευχαριστώ.

Της αρέσουν τα παιχνίδια

Όπως προέκυψε από την μελέτη οι γυναίκες που είναι αρκετά άνετες για «παιχνίδια», φλερτ και που δεν ανησυχούν ότι ρισκάρουν την φήμη τους θεωρούνται πιο ελκυστικές.

Για την ακρίβεια, οι άνδρες θεωρούν το «παιχνίδι» σημάδι ωριμότητας σε μία γυναίκα –δείχνει ότι αυτή αγαπά την ζωή και δεν ντρέπεται να το δείξει.

Είναι όμορφη

Μπορεί η εξωτερική ομορφιά να είναι ένα θέμα που χωρά πολύ συζήτηση αφού τα στάνταρντ για κάθε άνδρα διαφέρουν αλλά αυτά στα οποία οι περισσότεροι άνδρες συμφωνούν ως κριτήρια ομορφιάς σε μία γυναίκα είναι:

το ντύσιμο που κολακεύει την σιλουέτα της, περιποιείται τον εαυτό της και ενδιαφέρεται για το πώς την βλέπουν οι άνδρες, ακόμα κι α το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ απλό και χαλαρό.

Η πλειοψηφία των ανδρών θέλουν μία γυναίκα που είναι άνετη πάντα και που μιλά ώριμα για το σεξ –όταν η περίσταση είναι κατάλληλη. Την ίδια στιγμή θεωρούν ακαταμάχητες τις γυναίκες που τους θαυμάζουν και τους δίνουν κίνητρα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Είναι τρυφερή

Όσο κι αν δεν το δείχνουν οι άνδρες λατρεύουν τη σωματική επαφή. Και η γυναίκα που το γνωρίζει αυτό και την προσφέρει απλόχερα θεωρείται από αυτούς πολύ σέξι.

Φιλάει υπέροχα

Κάθε άνδρας θέλει παραπάνω πράγματα από μία γυναίκα που ξέρει να φιλάει. Το φιλί μπορεί, μάλιστα, να εκτινάξει το σεξ απίλ της γυναίκας μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Δεν προσποιείται οργασμό

Η προσποίηση οργασμού γίνεται εύκολα αντιληπτή από τον άνδρα και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει. Το καλύτερο συμβουλεύουν οι ειδικοί είναι να μιλούν ανοιχτά για το τι επιθυμούν ή όχι στις ερωτικές τους συνευρέσεις!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button