Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ποια στάση εκτοξεύει την αντοχή των ανδρών στο σεξ;

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν την ερωτική στάση, που αυξάνει τη διάρκεια των ανδρών στο σεξ! Αυτή τη φορά στο μικροσκόπιο των επιστημόνων μπήκαν οι ερωτικές στάσεις καθώς θέλησαν να διαπιστώσουν ποιες από αυτές συνδέονται με μεγαλύτερη και ποιες με μικρότερη διάρκεια στο σεξ.

Αναλυτικότερα ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε δείγμα 14.000 ανδρών και γυναικών ανακάλυψαν ότι η ερωτική τάση “γυναίκα από πάνω” χαρίζει στους άνδρες  μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ.

 

 

 

 

 

Όπως προέκυψε από τις γαργαλιστικές απαντήσεις τους ένα ποσοστό που αγγίζει το 55% των ανδρών δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι η εν λόγω ερωτική στάση τους χαρίζει έξτρα λεπτά ερωτικής επαφής.

Για την παραδοσιακή «ιεραποστολική» στάση το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 30%, για τη στάση «στο πλάι» ήταν 25%, ενώ για τη «στάση του σκύλου» ήταν μόλις 17%.

Πάντως τα ευρήματα της έρευνας δεν εξέπληξαν τους επιστήμονες καθώς προγενέστερες μελέτες είχαν αποδείξει ότι η στάση “γυναίκα από πάνω” εγγυάται σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια των ανδρών στο κρεβάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι άνδρες έχουν εμμονή με το μέγεθος των… προσόντων τους; 12 λόγοι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button