Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ποιες γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ; Έρευνα

Οι σεξουαλικές επιδόσεις μιας γυναίκας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες! Όπως τεκμηριώθηκε από πρόσφατες επιστημονικές έρευνες ότι το «ασθενές φύλο» κάνει καλύτερο σεξ στη δεκαετία των 40 ετών!

Όπως εξηγούν οι ερευνητές: «Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα πως οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή».

Ωστόσο άλλες έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι οι σεξουαλικές επιδόσεις μιας γυναίκας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες.

Αναλυτικότερα Βρετανοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ διαπίστωσαν πως οι πληθωρικές γυναίκες, που έχουν καμπύλες
μπορούν να ικανοποιήσουν απόλυτα τους ερωτικούς τους συντρόφους σε σχέση με τις πιο αδύνατες γυναίκες.

οργασμος

 

 

 

 

 

Από την ίδια έρευνα προέκυψε και ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο ότι οι πληθωρικές γυναίκες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα τους και έτσι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ.

Μάλιστα, το 80% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, υποστήριξαν πως είναι ανοιχτές σε κάθε είδους πρόκληση στο κρεβάτι.

Δεν προσποιούνται

Οι γυναίκες που δεν προσποιούνται οργασμό φαίνεται ότι απολαμβάνουν το σεξ γεγονός που ικανοποιεί τον σύντροφό τους. Μάλιστα οι σεξολόγοι αναφέρουν ότι το να προσποιείται κανείς οργασμό, κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό ενώ δεν θα μάθει ποτέ τι του αρέσει και τι όχι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Δείτε τι «δυναμώνει» το σπέρμα!

Πέντε λόγοι υγείας για να παίρνετε προφυλάξεις στο σεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button