Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ποιες γυναίκες σέρνουν τους άνδρες από τη μύτη; Έρευνα

Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες ζουν ανάμεσα μας και όπως φαίνεται έχουν την ικανότητα να σέρνουν τους άνδρες από την μύτη.

Το φαινόμενο αυτό μπήκε στο μικροσκόπιο των επιστημόνων, οι οποίοι θέλησαν να διαπιστώσουν τελικά ποιες είναι εκείνες που καθηλώνουν τους άνδρες.

Όπως έδειξε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας οι γυναίκες που έχουν καμπύλες και μεγάλο στήθος φαίνεται ότι αιχμαλωτίζουν τους άνδρες.

Συγκεκριμένα η ίδια μελέτη έδειξε ότι το ιδανικό σώμα είναι μια γυναίκα που έχει ύψος 1.68 να έχει περίμετρο στήθος 99cm -περίμετρο γοφών 91cm και βάρος τα 63 κιλά.

Συστολή και χιούμορ

Ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών φαίνεται ότι να προτιμούν τις γυναίκες που είναι πιο συνεσταλμένες, δείχνουν φιλικές και έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ!

Όχι όλα στη φόρα

Η τακτική ορισμένων γυναικών να τα βγάζουν όλα στη φόρα δεν διεγείρει τους άνδρες καθώς προτιμούν τις μικρές δόσεις αποκαλύψεων.

Προτίμηση στις νεότερες
Μπορεί οι άνδρες να φαντασιώνονται τις μικρότερες σε ηλικία γυναίκες αλλά οι επιστήμονες έχουν άλλη άποψη.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από Φινλανδούς επιστήμονες έδειξε ότι οι γυναίκες στα τέλη της εφηβείας και τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής που προτιμούν άντρες κατά μέσον όρο 4 χρόνια μεγαλύτερους από τις ίδιες, όλες οι άλλες προτιμούν και επιλέγουν τους συνομηλίκους τους ή έστω τους άντρες που είναι κατά μέσον όρο ένα-δύο χρόνια μεγαλύτεροι από αυτές.

Το συμπέρασμα αυτό υποδηλώνει ότι “στο παιχνίδι των ετεροφυλικών σχέσεων, οι γυναίκες είναι αυτές που τελικά επιλέγουν και έτσι οι άντρες μένουν στην επιθυμία“, σχολίασε ο επικεφαλής της έρευνας δρ Άντφολκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button