Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ποιες γυναικείες συνήθειες “ξενερώνουν” τους άνδρες στο σεξ;

Υπάρχουν κάποιες γυναικείες συνήθειες οι οποίες φαίνεται ότι ενοχλούν πολύ τους άνδρες. Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου μέσω δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου μερικά από τα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες τους «ξενερώνουν» τρομερά ακόμη και αν είναι άκρως ελκυστικές.

Δείτε ποια είναι αυτά!

Όταν μιλάει πολύ…

Οι περισσότεροι απεφάνθησαν ότι δεν αντέχουν τις γυναίκες πολυλογούδες.

Όταν βρίζει

Ένας στους τρεις τόνισε ότι δεν τους αρέσει καθόλου να βρίζουν οι γυναίκες καθώς έτσι θεωρούν ότι κάνουν υπερπροσπάθεια για να την προσέξουν.

Όταν μιλάνε μόνο για τα κιλά τους

Η πλειοψηφία των ανδρών δεν θέλουν η γυναίκα σύντροφός τους να ενδιαφέρεται μόνο για το γυμναστήριο και τη δίαιτα που θα ακολουθήσουν για να χάσουν βάρος. Μάλιστα δεν διστάζουν να τις χαρακτηρίσουν ως βαρετές.

Όταν βάφονται έντονα

Σύμφωνα με τις απαντήσεις τους, το 37% των ανδρών προτιμούν τα χείλη των συντρόφων τους να μην βαμμένα. Μόνο το 8% υποστηρίζουν ότι έλκονται ερωτικά από το κόκκινο κραγιόν.

Όταν δεν ικανοποιούνται με τίποτα

Όταν οι άνδρες νιώθουν ότι η σύντροφός τους μένει ανικανοποίητη  -όχι μόνο από το σεξ- τότε απογοητεύονται και κλονίζεται η αυτοπεποίθηση που έχουν στον εαυτό τους.

‘Οταν ασχολείται συνεχώς με την καθαριότητα

Είναι κουραστικό δηλώνουν οι άνδρες να βλέπει συνεχώς τη σύντροφό του να καθαρίζει συνέχεια το σπίτι και να μην απολαμβάνει την συντροφιά του.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button