Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ποιες είναι οι νέες στάσεις στο σεξ που εγγυώνται σίγουρα οργασμό;

Η ανακάλυψη των ερευνητών της Mayo Clinic και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα ότι η ευκολία επίτευξης του οργασμού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ανατομία του σώματος, οδήγησε τους επιστήμονες να αναθεωρήσουν τα όσα πίστευαν μέχρι πρότινος.

Στο πλαίσιο αυτό μετά από μελέτες που πραγματοποιήσαν βρήκαν ότι ορισμένες στάσεις στο σεξ, εγγυώνται σίγουρο οργασμό και τις συστήνουν στα ζευγάρια!

Αναλυτικότερα μετά από μελέτη, που πραγματοποίησαν και χρησιμοποιώντας μαγνητικές απεικονίσεις την ώρα που έκαναν σεξ διάφορα ζευγάρια τα αποτελέσματα υπέδειξαν ότι τα κολπικά τοιχώματα διεγείρονται με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τη στάση που επιλέγει το ζευγάρι στο σεξ.

%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7

 

 

 

 

 

 

Έτσι ανακάλυψαν ότι η στάση με τη γυναίκα να στηρίζεται στα χέρια και τα γόνατά της, ευρύτερα γνωστή ως “doggy style”, δεν διεγείρει τα τοιχώματα του κόλπου όσο η παραδοσιακή “ιεραποστολική” στάση ή η στάση “cowgirl”.

Σύμφωνα με τους ερευνητές η ιδανική γωνία εισόδου του ανδρικού μορίου ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή διέγερση των κολπικών τοιχωμάτων είναι οι 30-45 μοίρες.“Εάν μια γυναίκα προσπαθεί να φτάσει σε κολπικό οργασμό, φαίνεται πως χρειάζεται επαρκής διέγερση του πρόσθιου τοιχώματος του κόλπου”, σημειώνει ο Σίγκε

Σε αυτή την περίπτωση επιχειρήστε να δοκιμάσετε την επόμενη φορά την τεχνική ευθυγραμμισμένης συνουσίας (coital alignment technique), ή αλλιώς την στάση CAT.

Είναι μια τροποποιημένη έκδοση της ιεραποστολικής στάσης στο σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Δείτε τι «δυναμώνει» το σπέρμα!

Πέντε λόγοι υγείας για να παίρνετε προφυλάξεις στο σεξ!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button