Σέξ

Ποιες προτιμούν οι άνδρες στο σεξ; Τις ισχυρές ή τις ρομαντικές; (έρευνα)

Για όσους πίστευαν πως μόνο οι γυναίκες αναζητούν τα χάδια και το ρομαντισμό, ενδεχομένως μετά την έρευνα που ακολουθεί να πρέπει να αλλάξουν άποψη.
Μελετητές από το Ινστιτούτου Kinsey κατάφεραν να χαρτογραφήσουν τι και ποιες προτιμούν οι άνδρες στο σεξ. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι άνδρες είναι περισσότερο ευχαριστημένοι όταν τα προκαταρκτικά διαρκούν περισσότερο, οι γυναίκες παίρνουν τον έλεγχο των καταστάσεων και δεν προσποιούνται οργασμό. Συγκεκριμένα οι μελετητές στην έρευνα του Ινστιτούτου Kinsey ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση που αντλούν από την σχέση τους και την ερωτική τους ζωή. Οι άνδρες δήλωσαν πως όταν επιδίδονταν σε φιλιά, αγγίγματα πριν από τις ερωτικές τους συνευρέσεις με το έτερο ήμισυ , έτειναν να είναι πιο ικανοποιημένοι από σεξουαλικής άποψης. Και το ζήτημα είναι ότι ναι μεν οι άντρες, θέλουν να έχουν τα ηνία στο σεξ αλλά τους αρέσει και η γυναίκα να μην είναι άβουλη, ούτε ντροπαλή.

Και αυτό που φαίνεται να απεχθάνονται είναι η θηλυκή παρουσία δίπλα τους να υποκρίνεται στο σεξ. Ένα ποσοστό που αγγίζει το 82% των ανδρών απάντησαν πως τους αρέσει πολύ να τους ζητά μια γυναίκα να βγουν και πάνω από το 60% ομολογεί πως τους αρέσει να είναι διεκδικητική και επιθετική στο κρεβάτι.
Τέλος το 88% των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν πως δεν έχουν πρόβλημα να είναι η γυναίκα τους αυτή που φέρνει τα περισσότερα ή τα μόνα χρήματα στο σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button