Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ποιοι τύποι ανδρών έχουν καλές επιδόσεις στο κρεβάτι; Έρευνα

‘Ομως υπάρχουν κάποιοι τύποι ανδρών βάση επιστημονικών ερευνών, οι οποίοι έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι.

Δείτε ποιοι είναι!

Τα καλά παιδιά

Έρευνα του Πανεπιστημίου Nipissing στο Οντάριο του Καναδά έδειξε ότι τα καλά παιδιά έχουν καλές επιδόσεις στο σεξ.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των γυναικώνπου σπάνια βιώναν τον οργασμό, οι άντρες που τους βρήκαν το “κουμπί” τους, ήταν τα “καλά παιδιά”.

Η ίδια έρευνα ανακάλυψε επίσης ότι όσοι ανήκουν στην κατηγορία αυτή, είναι λιγότερο εγωιστές και ασχολούνται περισσότερο με τον έτερον ήμισυ.

 “Τα πάχη μου τα κάλλη μου”

Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου αποκάλυψε ότι όσοι έχουν  παραπανίσια κιλά κάνουν περισσότερο σεξ και είναι πιο άπιστοι!

“Πολλοί αδύνατοι άνδρες κάνουν πρωταθλητισμό με στερήσεις και προσπάθεια για να διατηρήσουν ένα σώμα με ιδανικές αναλογίες. Δεν πίνουν, δεν καπνίζουν, δεν φλερτάρουν, γιατί έχουν ασκητικού τύπου πρόγραμμα. Αντίθετα, πολλοί άνδρες με παραπάνω κιλά βγαίνουν, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν, αλλά και φλερτάρουν ασύστολα. Ζουν, δηλαδή, μια πιο επικούρεια ζωή συγκριτικά με τους αδύνατους και «προγραμματισμένους» στην υγιεινή διατροφή και γυμναστική” ανέφερε ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου δρ Κωνσταντινίδης

Κάνουν οικιακές δουλειές

Οι άνδρες, που κάνουν περισσότερες δουλειές του σπιτιού όπως το καθάρισμα, το μαγείρεμα και το πλύσιμο, κάνουν λιγότερο σεξ σε σχέση με εκείνους που δεν ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «American Sociological Review».

«Οι διακριτοί ρόλοι των φύλων παίζουν ρόλο στην σεξουαλική συχνότητα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών», δήλωσε ο Sabino Kornrich, επικεφαλής της έρευνας από το Κέντρο Προηγμένων Μελετών στο Ινστιτούτο Juan March στη Μαδρίτη.

Από τη μελέτη προέκυψε ακόμη ότι το σεξ όχι μόνον ήταν πιο συχνό στα ζευγάρια που κρατούσαν παραδοσιακούς ρόλους, αλλά και πιο απολαυστικό, σύμφωνα με το βαθμό ικανοποίησης που ανέφεραν οι γυναίκες που έκαναν όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button