Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ποιοι τύποι ανδρών «φέρνουν» σε οργασμό τις γυναίκες;

Ένα μυστήριο που κατά καιρούς μπαίνει στο μικροσκόπιο των ειδικών είναι ο γυναικείος οργασμός. Νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Ολμπάνι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο γυναικείος οργασμός βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση με το τύπο του συντρόφου.

Μέσα από τις πιπεράτες απαντήσεις των ειδικών οι ερευνητές βρήκαν ότι οι γυναίκες βιώνουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα τη σεξουαλική ικανοποίηση όταν ο σύντροφός τους είναι πλούσιος, ελκυστικός και έχει αυτοπεποίθηση.

Μάλιστα οι οργασμοί είναι πολλαπλοί όταν πιστεύουν ότι ο σύντροφός τους είναι και όμορφος. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι οι τύπου των ανδρών που έχουν μεγάλους ώμους.

 

 

 

 

 

 

 

«Η ένταση του οργασμού σχετίζεται με τον τρόπο που έλκονται οι γυναίκες από τους συντρόφους τους, πόσες φορές έκαναν σεξ την εβδομάδα αλλά και τις βαθμολογίες για την σεξουαλική τους ικανοποίηση», τονίζουν στην μελέτη τους οι ερευνητές.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο αποτελεί και το χιούμορ καθώς οι γυναίκες έκαναν περισσότερο σεξ με άντρες που ήταν αστείοι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button