Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ποιο…μέγεθος ανδρικών προσόντων προτιμούν οι γυναίκες; Έρευνα

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε γερμανικό γυναικείο περιοδικό σε δείγμα 12 χιλιάδων αναγνωστριών, αποδείχθηκε ότι μία στις δύο γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα του γερμανικού περιοδικού υποστήριξε ότι προτιμά το μεσαίο μέγεθος, δηλαδή τα 15 εκατοστά.

Την ίδια ώρα, το 37% των γυναικών θεωρεί ότι το ιδανικό μέγεθος είναι αυτό που αγγίζει τα 18 εκατοστά ενώ το 7% των γυναικών που συμμετείχαν απαντούν ότι θέλουν το μόριο του συντρόφου τους να έχει μήκος 22 εκατοστά.

Πάντως τα αποτελέσματα αυτά δεν θα πρέπει να πανικοβάλλουν τους άνδρες, καθώς οι περισσότερες γυναίκες είναι πανευτυχείς με το μέσο όρο.

Οι ειδικοί, πάντως, σπεύδουν να επισημάνουν ότι, το μήκος των ανδρικών προσόντων έχει να κάνει με το εάν είναι σε πλήρη στύση ή όχι. Για το λόγο αυτό, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου θα πρέπει να… ξαναδούν τον τρόπο ζωής τους.

Για παράδειγμα, εάν είναι καπνιστές και ένθερμοι οπαδοί του καναπέ και ταυτόχρονα θέλουν να αποδίδουν τα μέγιστα στο κρεβάτι, τότε θα πρέπει να αλλάξουν την καθημερινότητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι άνδρες έχουν εμμονή με το μέγεθος των… προσόντων τους; 12 λόγοι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button