Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Πολλαπλός οργασμός: Μυστικά για…σίγουρο αποτέλεσμα

Ο πολλαπλός οργασμός είναι μια σειρά οργασμών που συμβαίνουν σε γρήγορη διαδοχή. Σύμφωνα με την δρ Barbara Bartlik, καθηγήτρια ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή Weill του πανεπιστημίου Cornell στη Νέα Υόρκη ο πολλαπλός οργασμός δεν είναι όνειρο απατηλής νυκτός, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα όταν η σκληρή καθημερινότητα μένει έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Μάλιστα η ειδικός προτείνει στις γυναίκες να μάθουν καλά το σώμα τους ώστε να απολαμβάνουν πολλαπλούς οργασμούς.

Στο πλαίσιο αυτό συνιστά στο ασθενές φύλο να είναι ξεκούραστες πριν την σεξουαλική επαφή. Και αυτό γιατί η έλλειψη ύπνου αποτελεί εμπόδιο στην επίτευξη του πολλαπλού οργασμού.

Ασκήσεις Κέγκελ

Οι ασκήσεις Κέγκελ οι οποίες χρησιμοποιούνται για να γυμνάσουν τους «μυς του σεξ» μπορεί να αυξήσουν την ερωτική απόλαυση και επομένως συντελούν στην επίτευξη του πολλαπλού οργασμού.

Προπονηθείτε

Οι οργασμοί κόποις κτώνται. Κάντε εξάσκηση με το σύντροφός σας ώστε να επιτύχετε τον στόχο σας. Η ειδικός προτείνει ακόμη και να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό μέσο λίπανσης και να προτρέψετε το έτερο ήμισυ να εστιάσει στα σημεία που σας διεγείρουν περισσότερο.

Χαλαρά

Ο πολλαπλός οργασμός δεν θέλει βιασύνη αλλά απαιτεί διάρκεια στα προκαταρκτικά.

Φτιάξτε ατμόσφαιρα

Για να πετύχετε τους στόχους σας είναι σημαντικό το περιβάλλον να είναι ερωτικό προκειμένου να δημιουργηθεί η κατάλληλη διάθεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button