Πολιτική Υγείας

Που βρήκε τον Μάκη Βορίδη το τηλεφώνημα Σαμαρά για τον ανασχηματισμό! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Ο νέος υπουργός Υγείας ψύχραιμος και γνώστης της πολιτικής, είχε φροντίσει να εκδράμει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μαζί με την οικογένειά του. Και φυσικά ως γνήσιος λάτρης της καλής ζωής επέλεξε τη Μύκονο για να περάσει λίγες ημέρες με θάλασσα, καλό φαγητό και φίλους.

Ο κ.Βορίδης ανέμενε βέβαια το τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά χωρίς να γνωρίζει όμως ότι τελικά θα τοποθετηθεί στο υπουργείο Υγείας εκεί όπου πέρασε τον τελευταίο χρόνο ο φίλος του Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα ο κ.Βορίδης ήταν στο νησί των Ανέμων όταν χτύπησε το κινητό του και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο πρωθυπουργός που ήθελε να τον ενημερώσει. Έτσι πήρε το πρώτο καράβι (σούπερ τζετ) από τη Μύκονο με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Ταξίδεψε στην 1η θέση όπου και το τηλέφωνό του δεν έπαψε να χτυπά από φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους.

Με τα πολλά, ο νέος υπουργός Υγείας αφίχθη στο λιμάνι της Ραφήνας χωρίς να σηκώσει μάλιστα το κινητό του σε κανέναν δημοσιογράφο όπως άλλωστε ήταν η εντολή του Αντώνη Σαμαρά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button