Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Προκαταρκτικά στο σεξ: Δείτε ποια ανεβάζουν τη λίμπιντο;

Όμως διάφορες ερευνητικές μελέτες που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί ερίζουν για την σημασία των προκαταρκτικών στο σεξ αλλά και για το χρόνο που πρέπει να διαρκούν.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 3.652 ανδρών και γυναικών οι επιστήμονες διαπίστωσαν , τα δύο φύλα, όταν κάνουν σεξ, θέλουν να μοιράζονται τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και φαντασιώσεις. Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους τα προκαταρκτικά παιχνιδάκια του σεξ δεν είχαν καθόλου σημασία για εκείνες αφού εστίαζαν περισσότερο στο χρόνο που διαρκεί η ερωτική επαφή.

“Μεγαλύτερη σημασία έχει η διάρκεια και η ποιότητα της ίδιας της σεξουαλικής πράξης παρά τα προκαταρκτικά”, δήλωσε ο καθηγητής Στούαρτ Μπρόντι, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της μελέτης αυτής.

Για τους άνδρες, αυτό που έχει πρωταρχική σημασία είναι τα προκαταρκτικά να έχουν διάρκεια. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν τα 2/3 των ερωτηθέντων ενώ για τις γυναίκες, οι άνδρες πρέπει να είναι αυτοί που έχουν το πάνω – χέρι στο κρεβάτι.

Για το 82% των Γερμανών, το σημαντικό στο σεξ είναι η σύντροφός τους να τους εκφράζει τα θέλω της, τις σεξουαλικές της επιθυμίες. Και τα δύο φύλα πάντως ζητούν οικειότητα και άνεση από τον ερωτικό τους σύντροφο, όπως προκύπτει από την έρευνα.

Το 23% των γυναικών προτιμά το σεξ χωρίς πολλά λόγια, ενώ το 31% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου θέλει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης να πλανώνται στον αέρα ερωτόλογα.

Ποια ανεβάζουν τη λίμπιντο;

Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, βάλτε στην άκρη τις ανησυχίες και τα άγχη της καθημερινότητας.

Οι άνδρες τρελαίνονται να βλέπουν τις γυναίκες να βγάζουν τα ρούχα τους. Όσο πιο αργά τόσο πιο καλά ενώ ξεσηκώνονται… με τα αποκαλυπτικά εσώρουχα.

Το μασάζ δεν χρειάζεται να είναι μόνο ένας τρόπος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πατώντας τα σωστά κουμπιά μπορεί να μετατραπεί σε πρώτης τάξης προκαταρκτικό.

Πείτε του γλυκόλογα

Στους περισσότερους άνδρες αρέσει να τους μιλάνε χαμηλόφωνα κατά την διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button