ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Προσλήψεις να …φάνε και οι κότες πριν την κάλπη από το υπ.Υγείας! Άλλες 3.025 θέσεις μέσω ΟΑΕΔ

Σε μια άνευ προηγουμένου προεκλογική καμπάνια μέσω των προσλήψεων οι οποίες ωστόσο είναι άγνωστο τελικά πότε θα υλοποιηθούν, προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών, η ηγεσία του υπουργείου υγείας δε διστάζει να βάλει σε …προεκλογική ομηρία τους χιλιάδες άνεργους που αναμένουν ως Μάννα εξ Ουρανού μια θέση στον τομέα της Υγείας.

Δεν έφθαναν οι 2440 θέσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας πριν λίγα 24ωρα, ήρθαν άλλες 3.025 θέσεις μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ που επίσης έσπευσε να ανακοινώσει.

Πρόκειται ουσιαστικά για Δημόσια Πρόσκληση προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ για τη δημιουργία 19.101 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω πρόσληψης προσωπικού σε Επιβλέποντες Φορείς.
Και επειδή μέσα στους φορείς είναι και ορισμένοι που ανήκουν στο υπουργείο Υγείας, η ηγεσία είπε να τις …αξιοποιήσει.

Ειδικότερα σε φορείς του Υπουργείου Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΥΠΕ κ.α.) αντιστοιχούν 3.025 θέσεις ενώ η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκίνησε από τις 10 π.μ. της 26ης -8 – 2015 και λήγει στις 12 μ.μ. της 14ης -9 – 2015.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο -αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου- στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προεκλογικές προσλήψεις δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ! Που θα διορισθούν 2.440 άτομα

Τα ρουσφέτια «τρώνε» το ΕΣΥ! Λουκέτο βάζουν κλινικές λόγω έλλειψης προσωπικού και…ρουσφετιών!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button