ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Προσοχή στις κάρτες υγείας «μαϊμού»! Τι λένε οι κλινικάρχες

Μάλιστα κάποιες από αυτές διαφημίζονται ότι διατίθενται με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών.

Κάτι που διαψεύδουν τα μέλη της Ένωσης τα οποία μάλιστα απέστειλαν και σχετικό εξώδικο.
Πρόκειται για κάρτες υγείας που διαφημίζονται σε τηλεοπτικά κανάλια και υπόσχονται πλήρη υγειονομική κάλυψη και νοσηλεία έναντι μικρών ποσών ετησίως όπως 50 και 100 ευρώ για κάθε μέλος της οικογένειας.

Όπως σημειώνει η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών (Π.Ε.Ι.Κ.) ήδη επέδωσε κατεπείγουσα εξώδικη διαμαρτυρία εναντίον συγκεκριμένης εταιρείας.
Με το εξώδικο αυτό διαμαρτύρεται εντονότατα για την παράνομη ψευδεπίγραφη και παραπλανητική διαφήμισή της, την καλεί όπως από τη λήψη της εξωδίκου παύσει πάραυτα οποιαδήποτε προβολή του εν λόγω διαφημιστικού, στο οποίο φαίνεται ότι δήθεν υφίσταται συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών και ταυτόχρονα την καλεί να αναφέρει ρητά στα μεταδιδόμενα από αυτήν διαφημιστικά μηνύματα που αφορούν την εν λόγω κάρτα υγείας ότι ουδεμία συνεργασία υφίσταται με την “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ”.

Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν προχωρήσει στις συγκεκριμένες διευκρινήσεις και δε συμμορφωθεί η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών δηλώνει πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button