Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Πρωινό VS Βραδινό σεξ: Ποιο να επιλέξετε και γιατί;

Πρόκειται για ένα από τα πιο επίκαιρα και αιώνια διλήμματα. Η απάντηση όμως έρχεται από το στόμα των επιστημόνων οι οποίοι δηλώνουν κατηγορηματικά μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν, ότι τα πλεονεκτήματα του βραδινού σεξ είναι σαφώς περισσότερα από του πρωινού σεξ.

Αναλυτικότερα:

Ο καθηγητής Ψυχολογίας Stuart Body από το πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας, ισχυρίζεται μετά από έρευνα που έκανε ότι όσα ζευγάρια κάνουν σεξ τη νύχτα μπορούσαν να διαχειριστούν καλύτερα στρεσογόνες καταστάσεις. Την ίδια στιγμή χάρη στις ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών οδηγεί σε καλύτερο ύπνο!

πρωινο σεξ

 

 

 

 

 

Άλλη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Wilkes στις Η.Π.Α. έδειξε πως όσοι κάνουν τακτικά σεξ κάθε βράδυ έχουν αυξημένα επίπεδα ανοσοσφαιρίνης Α, η οποία ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προστατεύει από τις διάφορες λοιμώξεις, όπως η γρίπη και το κρυολόγημα.

Από την άλλη πλευρά και το πρωινό σεξ έχει τα πλεονεκτήματα του. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Bristol στη Μ. Βρετανία, που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Epidemiology and Community Health», έδειξε ότι η καλή ημέρα ξεκινά με σεξ. Αρκεί να μην είναι βιαστικό και να μην δημιουργεί άγχος στα ζευγάρια.

Παράλληλα, συνδέεται και με τη βελτιωμένη όψη των μαλλιών και της επιδερμίδας, καθώς βοηθά να αυξηθούν τα επίπεδα των οιστρογόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Σχετικά Άρθρα

Back to top button