Σέξ

Πρωταθλητές στο σέξ οι Κρητικοί! Νέα έρευνα

Οι Κρητικοί φαίνεται ότι γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι η μεσογειακή διατροφή αυξάνει και τις…σεξουαλικές επιδόσεις! Και για του λόγου του αληθές, το Ηράκλειο της Κρήτης είναι η πόλη με τις υψηλότερες πωλήσεις προφυλακτικών. Γεγονός που σημαίνει πως οι Κρητικοί ξέρουν από …καλό λάδι!
Άλλωστε από τις 5 χώρες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, η Ελλάδα έχει τις περισσότερες πόλεις που βρίσκονται ψηλά στο ΤΟΠ 13!
Ενδεικτικά η Λάρισα κατέχει τη 2η θέση και η Αθήνα την 3η.
Πάντως το Ηράκλειο έκανε τη διαφορά καταγράφοντας τις υψηλότερες κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών σε όλες τις διαγωνιζόμενες χώρες, στο διάστημα από 1η Μαϊου μέχρι 31 Ιουλίου. Η τελική κατάταξη είναι:
1) Ηράκλειο, Ελλάδα
2) Λάρισα, Ελλάδα 3) Αθήνα, Ελλάδα 4) Λευκωσία, Κύπρος 5) Βουκουρέστι, Ρουμανία 6) Θεσσαλονίκη, Ελλάδα 7) Πάτρα, Ελλάδα 8) Κωστάντζα, Ρουμανία 9) Κλουζ, Ρουμανία 10) Ιάσιο, Ρουμανία 11) Σόφια, Βουλγαρία 12) Βελιγράδι, Σερβία 13) Τιμισοάρα,Ρουμανία Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου είχε στόχο να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε διάστημα 3 μηνών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button