Επιχειρηματικά Νέα

Πρόγραμμα επιβράβευσης για τους διαβητικούς από την Bayer!

Ένα νέο καινοτόμο Πρόγραμμα Επιβράβευσης έρχεται να συμπληρώσει το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας επόμενης γενιάς των συστημάτων αυτομέτρησης της Bayer.

Το νέο πρόγραμμα ονομάζεται CONTOURΤΜ NEXT Win και απευθύνεται σε όλα τα άτομα με διαβήτη που χρησιμοποιούν έναν από τους μετρητές επόμενης γενιάς καθώς και τις ταινίες μέτρησης CONTOURΤΜ NEXT από την Bayer.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αυτό ένα άτομο με διαβήτη θα μπορεί να αποκτήσει εντελώς δωρεάν μια σειρά από προϊόνταή/και υπηρεσίες, απλά καταχωρίζοντας κωδικούς, συλλέγοντας πόντους και εξαργυρώνοντας όσους πόντους θέλει με το είδος που χρειάζεται περισσότερο.

Για να έχει πρόσβαση στα προνόμια αυτά δεν έχει παρά να βρίσκει τους μοναδικούς 9-ψήφιους κωδικούς σε κάθε χάρτινη συσκευασία ταινιών μέτρησης CONTOURΤΜ NEXT, να συνδέεται στον λογαριασμό του, στη σελίδα www.diabetes.bayer.gr και να καταχωρεί πολύ απλά τους κωδικούς αυτούς στην ειδική φόρμα.

Τα προνόμια που θα διαλέγει μπορεί πολύ εύκολα και με την άνεσή του να τα παραλαμβάνει από το φαρμακείο της γειτονιάς του κατά την επόμενη επίσκεψή του σε αυτό, από τη στιγμή που θα λάβει τη σχετική ειδοποίηση στο email του.

Οι μετρητές επόμενης γενιάς CONTOURΤΜ NEXT από την Bayer σε συνδυασμό με τις ταινίες μέτρησης CONTOURΤΜ NEXT όχι μόνο πληρούν στο 100% τις παραπάνω απαιτήσεις ακρίβειας αλλά προσφέρουν τεκμηριωμένη ακρίβεια και αξιοπιστία ακόμη και σε στενότερα όρια σφάλματος ±10% σε σχέση με την πραγματική τιμή σακχάρου στο αίμα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα με διαβήτη και ειδικά εκείνα που λαμβάνουν ινσουλίνη να παίρνουν ακόμη πιο ασφαλείς αποφάσεις σχετικά με το θεραπευτικό τους πλάνο (φαρμακευτική αγωγή, διατροφή, άσκηση).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button