ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Πυρ ομαδόν κατά Π.Πολάκη! «Πίνει φραπέ στο καφενείο και δεν απαντά στη Βουλή» λέει η αντιπολίτευση

Αφορμή ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή για την κατάσταση στις εντατικές (ΜΕΘ) αλλά και τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων!
Ο Παύλος Πολάκης δεν παρέστη στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτηση, επικαλούμενος φόρτο εργασίας.
Ωστόσο αρκετοί βουλευτής ισχυρίστηκαν ότι τον είδαν στο καφενείο της Βουλής χρησιμοποιώντας μάλιστα εκφράσεις του τύπου: «έπινε φραπέ και δεν έρχεται να απαντήσει».

Προς στιγμήν μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση στη Βουλή όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β.Κεγκέρογλου υποστήριξε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ενώ δεν έρχεται να απαντήσει στην ερώτηση βρίσκεται στο καφενείο της Βουλής.

«Πρόεδρε ο υπουργός που είπατε ότι δεν μπορεί να έρθει λόγω φόρτου εργασίας, είναι αυτή την ώρα στο καφενείο της Βουλής» είπε ο κ.Κεγκέρογλου απευθυνόμενος στον προεδρεύοντα εκείνη την ώρα Δημήτρη Κρεμαστινό.
Αμέσως όμως ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευαγ.Αποστόλου κάλεσε το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να ονοματίσει τον απόντα υπουργό ώστε τα βέλη να μην πέσουν σε όλους τους υπουργούς.

Ο αν.Υπουργός σε παλαιότερη φωτο στο καφενείο της Βουλής
Ο αν.Υπουργός σε παλαιότερη φωτο στο καφενείο της Βουλής

Ο βουλευτής του Ποταμιού πάντως Κώστας Μπαργιώτας σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φαίνεται πως για κάποιους ένας φραπές στο κυλικείο της Βουλής είναι σημαντικότερος από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Για πολλοστή φορά ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ακύρωσε την συζήτηση επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης που αφορούσε την τραγική κατάσταση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, επικαλούμενος φόρτο εργασίας.

Επιδεικνύοντας πλήρη περιφρόνηση στο κοινοβούλιο ο κ. Πολάκης άραξε κυριολεκτικά με τις ώρες στο καφενείο της Βουλής, απολαμβάνοντας τον φραπέ του, την ώρα που θα έπρεπε να παρευρίσκεται στην αίθουσα της Oλομέλειας».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button