Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Πως θα γίνετε expert στο σεξ; Έρευνα

Όπως όλες οι σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές  έτσι και η σεξουαλική  ζωή, απαιτεί χρόνο και θυσίες καθημερινά. Οι ειδικοί σεξολόγοι δίνουν συμβουλές για να γίνετε expert στο σεξ

Βγείτε ραντεβού

Οι μακροχρόνιες σχέσεις θέλουν αέρα ανανέωσης. Μελέτη έδειξε ότι όταν τα ζευγάρια βγαίνουν ραντεβού ή αποφασίσουν να πάνε χωρίς τα παιδιά έστω και ολιγοήμερες διακοπές,  τότε η σχέση τους ανανεώνεται. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουν και βγαίνουν από την καθημερινότητα ενώ ανακαλύπτουν πάλι ο ένας τον άλλον.

Πείτε ναι στις φαντασιώσεις

Αφήστε στην άκρη τα ταμπού και μην διστάσετε να φανερώσετε  στον ή στην σύντροφό σας τα θέλω σας στις ερωτικές σας περιπτύξεις.

σεξ και γυναίκες

 

 

 

 

 

 

Μη ξεχνάτε τα προκαταρκτικά

Τα προκαταρκτικά αυξάνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες για να απογειωθεί ερωτικά μία γυναίκα. Μάλιστα ο σεξοθεραπευτής Ίαν Κέρνελ,επισημαίνει ότι «τα προκαταρκτικά σημαίνουν καλύτερο σεξ για τις γυναίκες».

Ναι στις εκπλήξεις

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από site γνωριμιών έδειξε ότι και όσοι άνδρες βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση,  επιθυμούν από το έτερο ήμισυ να κάνουν εκπλήξεις όπως να μην ξεχνούν να φορούν  αισθησιακά εσώρουχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Δείτε τι «δυναμώνει» το σπέρμα!

Πέντε λόγοι υγείας για να παίρνετε προφυλάξεις στο σεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button