Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Πως θα καταλάβετε αν ο σύντροφός σας είναι άπιστος! Δείτε το σημάδι sos

Και αυτό διότι οι επιστήμονες αποφαίνονται τώρα πως η σεξουαλική διέγερση ειδικά εάν είναι με το …άγχος της απιστίας μπορεί να φέρει πονοκέφαλο.

Έρευνα που έγινε από τον νευρολόγο καθηγητή Λορέντζο Πινέσι έδειξε πως οι παράνομες εξωσυζυγικές σχέσεις είναι δυνατόν να πυροδοτήσουν στους άπιστους δυνατούς πονοκεφάλους.

Ο ειδικός νευρολόγος καθηγητής Λορέντζο Πινέσι της Ιταλικής Εταιρίας Ημικρανίας σημειώνει πως ένα νέο είδος πονοκεφάλου μπορεί να γίνει αφόρητος εξαιτίας του «παράνομου σεξ» και της απιστίας.

Άλλωστε επιδημιολογική μελέτη έδειξε ότι ο συγκεκριμένος τύπος κεφαλαλγίας επηρεάζει αρνητικά την ζωή των Ιταλών πιθανώς και των …Ελλήνων.

Ωστόσο ο Ιταλός ειδικός εξηγεί πως αυτό το είδος ημικρανίας είναι πιθανό να επιδεινωθεί και από άλλους παράγοντες.

Βέβαια η αυξημένη ψυχολογική πίεση και το στρες που δημιουργεί η ίδια η παράνομη σχέση αλλά και η ανάγκη να παραμείνει μυστική, μπορεί να δημιουργήσει ισχυρούς πονοκεφάλους οι οποίοι δεν αποκλείεται και να διαρκέσουν μέχρι και τρεις ώρες.

Ο Ιταλός επιστήμονας συνιστά στους …άπιστους που αποκτούν εύκολα πονοκέφαλο να επιχειρήσουν να ηρεμήσουν, ή έστω να απομακρυνθούν, για ένα διάστημα τουλάχιστον, από την παράνομη σχέση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button